Survivor Spoiler: Αυτός παίρνει την ασυλία

Survivor

Survivor - Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Το Survivor φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Όπως χαρακτηριστικά ενημέρωσε και ο Γιώργος Λιανός τους παίκτες στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, τους απομένουν μόνο δύο εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση του παρουσιαστή προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση και μάλιστα είδαμε τον Ηλία Μπόγδανο να ξεσπάει σε λυγμούς.

Το Survivor, πιστό στο ραντεβού του με τους τηλεθεατές, επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και πλέον πέντε παίκτες έχουν απομείνει στο νησί, όπου ένας από αυτούς θα κερδίσει και το μεγάλο έπαθλο. Ποιος, όμως, θα είναι αυτός; Θα το μάθουμε σε δύο εβδομάδες.

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε χθες τους παίκτες πως από εδώ και πέρα θα υπάρξει ακόμα μία αποχώρηση και οι υπόλοιποι τέσσερις θα περάσουν στον ημιτελικό και από εκεί οι δύο στον μεγάλο τελικό του Survivor.

Απόψε, λοιπόν, στο Survivor, θα παρακολουθήσουμε το πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργος Κόρομι θα δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν προκειμένου να ανέβουν ακόμα ένα σκαλοπάτι προς το έπαθλο

Ποιος θα κερδίσει απόψε την ατομική ασυλία στο Survivor;

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα spoiler που κυκλοφορούν για το Survivor και τα οποία σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο νικητής στο αποψινό αγώνισμα της ατομικής ασυλίας θα είναι ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος θα επιλέξει τους Ηλία Μπόγδανο και Γιώργο Ασημακόπουλο και θα τους πάρει μαζί του στο έπαθλο φαγητού.

Όσον αφορά για το ποιον θα υποδείξει ο Γιώργος Κόρομι ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, είναι λογικό ότι θα βγάλει στον τάκο ή τον Σάκη Κατσούλη ή τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Πληροφορίες αναφέρουν, τις οποίες μεταφέρουμε με επιφύλαξη, ότι ο πρώτος υποψήφιος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Σάκης.