Survivor Spoiler: Αφήνει την μπλε ομάδα και επιστρέφει στην Ελλάδα

Survivor

Αφήνει οριστικά το Survivor All Star...

Μια νέα απώλεια αναμένεται να μετρήσει στο Survivor All Star η μπλε ομάδα στο νέο επεισόδιο που θα έρθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Αυτό προκύπτει μιας και οι πέντε υποψηφιότητες για αυτή την εβδομάδα προέρχονται από τους Μαχητές.

Τα πράγματα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν στη μπλε ομάδα και η Μελίνα Μεταξά παίρνει, πριν το επερχόμενο συμβούλιο του νησιού, τις απαντήσεις της στο ερώτημα γιατί ψηφίστηκε. Η σχέση της όμως με τον Τάκη Καραγκούνια παραμένει εκρηκτική.

Ο τελευταίος αγώνας της εβδομάδας φέρνει ένα έπαθλο που καμία ομάδα δεν θέλει να χάσει. Κόκκινοι και Μπλε μπαίνουν δυναμικά στο στίβο μάχης σε μία δύσκολη αναμέτρηση για το έπαθλο η οποία και θα έχει, όπως πάντα, μόνο έναν νικητή.

Στο συμβούλιο του νησιού οι Μπλε βρίσκονται στη δύσκολη θέση να αποχωριστούν ένα μέλος τους. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Τζο Μαριδάκη, η Μελίνα Μεταξά, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ή ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα αποχαιρετήσει για πάντα την ομάδα του και τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Ποιος αποχωρεί, λοιπόν, απόψε από το Survivor All Star;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν και τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, η παίκτρια που φεύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και παίρνει τον δρόμο για την Ελλάδα είναι η Τζο Μαριδάκη από την ομάδα των Μαχητών.

Αυτή η εξέλιξη, βέβαια, θα επιβεβαιωθεί ή όχι στο επεισόδιο του Survivor All Star απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.