Survivor – Σώζων Παλαίστρος Χάρος: «Χθες ο Μιχάλης μου είχε πει…»

Σώζων Παλαίστρος Χάρος

«Νιώθω αδικημένος, νιώθω λίγο παραγκωνισμένος...»

Τα παράπονα του εξέφρασε για ακόμα μια φορά στην κάμερα ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Ο παίκτης τον Διασήμων παρατηρώντας την κίνηση του Γιάννη Τσίλη να μοιράσει πιτάκια από αυτά που έφτιαξε στους παίκτες των Μαχητών σχολίασε:

«Σήμερα έγινε κάτι διαφορετικό. Ενώ αποφασίζουμε συνήθως να κάνουμε πράγματα σαν ομάδα, σήμερα αποφασίστηκε ένας παίκτης να κάνει κάτι μόνος του. Ειδικά όταν χθες ο Μιχάλης μου είχε πει να μην πω τίποτα συγκεκριμένα και να μην δώσω φακόρυζο στη Μελίνα που είχε έρθει στη φωτιά μα. Σήμερα κατάλαβα ότι χωρίς να έχει συζητηθεί κάτι ο Γιάννης έχει μοιράσει από τα πιτάκια. Δικά του είναι, δικό του και το μαχαίρι, τα μοιράζει όπως θέλει. Νηστικό δεν τον βλέπω πάντως. Δηλαδή, ό,τι βρίσκει δεν το έχει μοιραστεί ποτέ ειδικά με εμένα.

[dfp_ads id=236982]

Τώρα με τα άλλα παιδιά το μοιράζεται, με τα άλλα παιδιά δεν το έχει μοιραστεί ποτέ. Ό,τι τρόφιμα βρίσκει ο Γιάννης τα μοιράζεται με τον Νάσο, τον Στέλιο, τον Μιχάλη. Το ίδιο και ο Νάσος. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που ό,τι βρίσκουν είναι στο μεταξύ τους. Νιώθω αδικημένος. Νιώθω λίγο παραγκωνισμένος όσον αφορά τη μοιρασιά του φαγητού όταν βρίσκεται κάτι γιατί έχουμε τρέξει το ίδιο. Μάλιστα οι περισσότεροι ίσως να είναι τραυματίες. Δεν γίνεται ό,τι βρίσκουν να το μοιράζονται με τον Νάσο και όχι με εμένα που τρέχω σε όλα τα αγωνίσματα. Νιώθω κάπως. Περνάει από δίπλα μου το φαγητό, το βλέπω και είναι σαν να μην υπάρχω».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!