Survivor: Σοκαριστική αποκάλυψη! «Είχαν τον Πάνο Αργιανίδη σαν σκυλί έξω από την παράγκα!»

Πάνος Αργιανίδης

Αποκαλύψεις για την ομάδα των Μαχητών! Η συμπεριφορά τους απέναντι στον Πάνο Αργιανίδη...

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε το βράδυ της Τρίτης ο Γουίλι Καλβουρτζής στο Όλα Ξεκόλλα για τον συμπαίκτη του στο Survivor Πάνο Αργιανίδη. Ο μάνατζερ ράγκμπι που στην αρχή του παιχνιδιού είχε προκαλέσει πολύ συζήτηση γύρω από το όνομα του ήταν στην μπούκα από την ομάδα των Μαχητών όπως λέει ο Γουίλι, περιγράφοντας το πρώτο του βράδυ στο νησί!

«Τον Πάνο, το πρώτο βράδυ που κοιμήθηκα εκεί πέρα, τον είχαν έξω σαν σκυλί! Κοιμόταν ο καημένος έξω από την παράγκα. Έγινε μια συζήτηση και όλοι έπεσαν πάνω του. Εγώ δεν μπορούσα να συμμετέχω σε συζητήσεις γιατί ήταν πρώτο μου βράδυ εκεί και το βγάλαν και κοιμήθηκε έξω το παιδί. Λες και τον έβαλαν τιμωρία. Μόνος του. Όχι δεν τον έδιωξαν, αλλά ο τρόπος που τον αντιμετώπισαν…» λέει ο Γουίλι Καλβουρτζής και συνεχίζει…

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ ήθελα να πω γιατί κοιμάται ο άλλος έξω, αλλά μετρούσα τα λόγια μου, δεν μπορούσα να μπω σε αυτή τη διαδικασία που ήμουν ακόμα στην αρχή. Απλά ρώτησα «Ο Πάνος που είναι;». Μου λένε κοιμάται έξω, εκεί πίσω από έναν θάμνο. Γενικότερα τον είχαν στην μπούκα, εγώ το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή, ότι δεν τα πήγαιναν καλά με τον Πάνο και αυτό που εγώ τον συμβούλεψα να κάνει, του λέω κάθεσαι μιλάς μιλάς και από τα 10 που λες τα 9 είναι βλακείες. Δεν χρειάζεται να κάθεσαι να λες περιττά πράγματα. Πέσανε όλοι πάνω του και δημιούργησαν αυτή την κατάσταση. Η μόνη έννοια που είχα εγώ ήταν να δέσω την ομάδα, γιατί ήταν διασπασμένη.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!