Survivor: Σκληρή μάχη για το έπαθλο φαγητού

Survivor

Η επόμενη μέρα μετά την ψηφοφορία και την οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου...

Τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, μια ευχάριστη επιστροφή, μια οικειοθελής αποχώρηση κι ένα αγώνας με έντονη δράση, συμπλήρωσαν το παζλ του χθεσινού συναρπαστικού επεισοδίου του Survivor,  που κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να σκαρφαλώσει για μια ακόμη φορά στην κορυφή της τηλεθέασης.

Η τηλεθέαση του Survivor πραγματοποιεί πτήσεις πάνω από το 70%

[dfp_ads id=236982]

Ανατροπές και αγωνία επικράτησαν στον χθεσινό αγώνα του Survivor. «Μαχητές» και «Διάσημοι» πάλεψαν μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας με τους πρώτους να τα καταφέρνουν. Το βράδυ, στο «Συμβούλιο του Νησιού», ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Λάουρα, με ισοψηφία, προτάθηκαν προς αποχώρηση μετά από την ψηφοφορία των συμπαικτών τους, ενώ ο Bo και ο Γιώργος Χρανιώτης, που κέρδισαν την ατομική ασυλία, ψήφισαν τον Λάμπρο Χούτο και τον Κώστα Κοκκινάκη αντίστοιχα.

Survivor: Υποψήφιοι προς αποχώρηση Γιώργος Αγγελόπουλος, Λάμπρος Χούτος, Κώστας Κοκκινάκης και Λάουρα Νάργες!

Νωρίτερα, στην παραλία των «Διασήμων» επικράτησε έντονα συγκινητικό κλίμα, όταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor.

Εκτός από το έπαθλο της ασυλίας τους «Μαχητές» περίμενε μία έκπληξη στο «Συμβούλιο του Νησιού» όταν την είσοδό του έκανε ο Μάριος Ιωαννίδης, ο οποίος δήλωσε πως θα αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα επάθλου. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την αποχώρηση ενός «Διάσημου» την Πέμπτη, οι δυο ομάδες θα ενωθούν.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για έπαθλο φαγητού, ενώ το βράδυ «Μαχητές» και «Διάσημοι» θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» όπου θα διεξαχθεί ένα ακόμη κουίζ. Με χαλαρή διάθεση, κέφι και όρεξη για παιχνίδι οι παίκτες θα διασκεδάσουν με τις… απαντήσεις των συμπαικτών τους στις ερωτήσεις του Σάκη Τανιμανίδη, ενώ δεν θα λείψουν και οι απρόοπτες κωμικές καταστάσεις.