Survivor: Σε απόγνωση Ρία και Στέλλα – Πλάνταξαν στο κλάμα για τα πυρά που δέχονται

Survivor

Survivor: "Να βγαίνω από τα ρούχα μου και να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας;"

Κατά ριπάς «πυροβολούν» την Ρία Κολοβού και την Στέλλα Ανδρεάδου οι συμπαίκτες τους στο Survivor. Ο λόγος είναι ότι θεωρούν πως η κίνησή τους να ψηφίσουν τον Νίκο Μπάρτζη και να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση, ήταν για να καλύψουν την δική τους θέση.

Οι δύο παίκτριες ανέλυσαν σε συζήτησή τους όσα άκουσαν και ξέσπασαν σε κλάματα υπό το βάρος των κατηγοριών εναντίον τους. «Θέλω να φύγω αύριο και να είμαι καθαρή με την συνείδησή μου, παρά να είμαι σε τέτοιο παιχνίδι. Ο Μπάρτζης δεν παίζει τέτοιο παιχνίδι, δεν ξέρει ότι άλλαξαν τα παιδιά τις ψήφους και δεν ξέρω πως το βλέπει από την πλευρά του. Τελικά έχει προηγηθεί μαγείρεμα πριν από το μαγείρεμα που λένε ότι έχουμε κάνει» είπε εκνευρισμένη η Ρία στο Survivor.

«Δεν θέλω να ζω σε τέτοιο τοξικό περιβάλλον. Δεν μπορώ να κατηγορούμαι για κάτι που δεν έχω κάνει, για αυτό κλαίω. Να βγαίνω από τα ρούχα μου και να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας;» απάντησε η Στέλλα με δάκρυα στα μάτια και δεχόμενη συμπαράσταση από την φίλη της, την Ρία στο Survivor.