Survivor: Σε απόγνωση ο Στέλιος Χανταμπάκης – «Ό,τι και να κάνω, φταίω»

Survivor

"Τι να πω, Χριστέ μου" αναφώνησε ο παίκτης των κόκκινων στο Survivor All Star.

Την ευκαιρία να επικοινωνήσει με την οικογένεια της είχε η κόκκινη ομάδα του Survivor All Star, η οποία και κατόρθωσε να κερδίσει τους μπλε στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας. Έτσι, ο Στέλιος Χανταμπάκης μπόρεσε να λάβει μήνυμα από την αγαπημένη του σύζυγο, Όλγα Πηλιάκη και τα δυο του παιδιά.

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ο παίκτης της μπλε ομάδας δεν έκρυψε την… απόγνωση στην οποία και βρίσκεται μετά από αυτή την επικοινωνία. Για αυτό, στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star που ήρθε το βράδυ της Πέμπτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, ο Στέλιος Χανταμπάκης θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές τον προβληματισμό του.

«Ό,τι και να κάνω, φταίω! Δεν έρχομαι στο Survivor, φταίω. Έρχομαι στο Survivor, φταίω. Αλλά να μου το πει και η ίδια μου η γυναίκα; Να πω ότι δεν το αποφασίσαμε μαζί; Να πω ότι είπα «φεύγω, πάω να κάνω διακοπές στον Άγιο Δομίνικο»; Τι να πω, Χριστέ μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο 37χρονος παρουσιαστής και παίκτης της κόκκινης ομάδας στο Survivor All Star.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος. Αποφασίσαμε να έρθω, μου είπε να είμαι δυνατός, μου έδωσε μια τσάντα με δυο ρούχα και μου είπε «φύγε, θα είμαστε εδώ όλοι καλά». Εχθές όμως μου γράφει πως «έχω μια φωτογραφία σου και πετάω, καρφώνω βελάκια». Τι καταλαβαίνετε εσείς;» αναρωτήθηκε, με νόημα, ο Στέλιος Χανταμπάκης στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.