Survivor: Σε απόγνωση ο Ασημακόπουλος: «Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο και με έχουν κάνει να κλαίω»

Survivor

Survivor: "Εγώ φταίω. Έπρεπε να πατήσω πόδι. Ποιος είσαι Γκότση που θα μου πεις ποιον θα ματσάρω;"

Παραγκωνισμένος νιώθει ο Γιώργος Ασημακόπουλος από την ομάδα του στο Survivor κι ο λόγος ήταν ότι συνεχώς ψηφίζεται για αποχώρηση. Ο παίκτης σχολίασε την υποψηφιότητά του και δεν έκρυψε την ενόχλησή του:΅

«Δύσκολο βράδυ το χθεσινό για μένα. Ξύπνησα με τη σκέψη ότι είμαι εδώ για να παλέψω, είμαι μαχητής. Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο, ως Γιώργος δεν έχω δει τον εαυτό μου να κλαίει στην έξω ζωή και εδώ πέρα με έχουν κάνει να κλαίω κάποιοι παίκτες. Θεωρώ ότι η οικογένεια μου που βρίσκομαι εδώ δεν με έχουν αγκαλιάσει, σαν να είμαι το παραπαίδι και με πετάνε κάτω» ανέφερε αρχικά στο Survivor.

«Αν βλέπεις ότι ο άλλος προσπαθεί να φέρνει πόντους, να βοηθάει στην καλύβα, να κάνει δουλειές, να μην δημιουργεί εντάσεις, μην τον χτυπάς. Έχω τις επιχειρήσεις μου έξω, διαχειρίζομαι τόσους ανθρώπους, όλοι οι φίλοι μου με αγκαλιάζουν τόσο θερμά. Δεν γίνεται εδώ κάποιοι παίκτες να πουλάνε τα πάντα. Αγκαλιάστε με, είμαι εδώ, μάχομαι για την ομάδα. Θέλω μια αγκαλιά, έναν καλό λόγο, μια εμψύχωση. Δεν ζητώ κάτι, μόνο θέλω μια καλή κουβέντα πριν πάω να παίξω. Όχι να βλέπω παίκτες να με κοιτάνε με μισό μάτι. Σαν να μην θέλουν να κερδίσω. Δεν με αφήνουν να ματσάρω, γιατί θέλουν να κοιτάξουν τους προσωπικούς τους πόντους… Εγώ φταίω. Έπρεπε να πατήσω πόδι. Ποιος είσαι Γκότση που θα μου πεις ποιον θα ματσάρω; Πώς θα κρίνεις Γκότση με ποιον θα παίξω» τόνισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο Survivor.