Survivor: Το σχόλιο της Μάγκυς Χαραλαμπίδου για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Survivor

Για ποιο λόγο δεν πήγε τελικά στον Άγιο Δομίνικο;

Για το Survivor μίλησε στην κάμερα του La Biri Biri η Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους δεν μπήκε στο παιχνίδι, ενώ σχολίασε και τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Γιάννη Σπαλιάρα.

[dfp_ads id=236982]

«Ήταν να πάω στο Survivor, αλλά υπήρχαν κάποια προβλήματα. Είχα κάποια συμβόλαια, είμαι η φωνή σε πολύ γνωστά προϊοντα και χρειάζεται να χρησιμοποιούν τη φωνή μου ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στο μήνα, οπότε έπρεπε να βρεθεί μια λύση για να μη χάσω τα συμβόλαιά μου. Μου είπαν αρχικά ότι θα βρεθεί, αλλά μετά λίγο δυσκολευτήκαμε σε αυτό, οπότε το αφήσαμε. Αλλά μείναμε στο ότι κάποια στιγμή μπορεί να με χρειαστούν και να πάω.

Αυτό που εγώ βλέπω κι επιβραβεύεται στο τέλος, ειδικά στην περίπτωση του Γιάννη, αλλά και του Γιώργου, που ήταν στους Μαχητές και πήγε στους Διάσημους είναι ότι ο Έλληνας ταυτίζεται με τον αδύναμο. Δεν είναι αδύναμος παίκτης ο Γιώργος, αλλά επειδή ακριβώς έφυγε από την άλλη ομάδα, τον διώξανε, έγινε όλο αυτό, θεωρώ ότι ταυτίστηκε και αγαπήθηκε ακόμα πιο πολύ από το κοινό. Και ο Σπαλιάρας τώρα, στη δύσκολή του, το κοινό ήταν μαζί του. Αυτό είναι ένα τεράστιο μήνυμα», είπε μεταξύ άλλων η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε…