Survivor: Σάλος στο διαδίκτυο για το πέναλτι που… χάρισαν στον Μάριο Ιωαννίδη!

Survivor

Έκαναν ότι δεν είδαν, ενώ στον επόμενο γύρο διέκοψαν άμεσα τον αγώνα μετά από λάθος που έκανε ο Κώστας Κοκκινάκης!

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει εκείνον τον αγώνα του Survivor που ο Γιώργος Αγγελόπουλος «συνέτριψε» τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, αλλά τον «ακύρωσαν» επειδή δεν ακούμπησε με το πόδι του ένα… σκαλοπάτι! Τότε οι δύο παίκτες αγωνίστηκαν ξανά από το ίδιο σημείο κι επειδή ο εκνευρισμός στους Διάσημους από την ένσταση ήταν μεγάλος έχασαν και ουσιαστικά οι Μαχητές «έκλεψαν» το έπαθλο μέσα από τα χέρια τους.

Survivor: Ζήτησαν επανάληψη του αγώνα οι Μαχητές!

[dfp_ads id=236982]

Στον χθεσινό αγώνα των δύο ομάδων στο Survivor για τη διεκδίκηση ενός ακόμα μεγάλου επάθλου, συνέβη κάτι που σήμερα έχει πάρει μεγάλη διάσταση στα social media. Το σκορ ήταν 3-0 υπέρ των Μαχητών, όταν πήραν θέση στην αφετηρία ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Οι κανόνες ήταν σαφείς: αν το ανθρωπάκι που κρατούσαν έπεφτε, θα έπρεπε ο παίκτης να επαναλάβει το εμπόδιο από την αρχή. Το ανθρωπάκι του Μάριου έπεσε λίγο πριν προσπεράσει ένα εμπόδιο και… ο παίκτης το πήρε και συνέχισε κανονικά! Κανείς δεν είδε τίποτα, κανείς δεν είπε τίποτα! Ο γύρος ολοκληρώθηκε με νίκη του Ντάνου, αλλά δεν έχει καμία σημασία καθώς είναι ολοφάνερο ότι επρόκειτο για πέναλτι.

Κι εκεί συνέβη το …μαγικό! Στον επόμενο γύρο, το ανθρωπάκι που κρατούσε ο Κώστας Κοκκινάκης έπεσε λίγο πριν ολοκληρώσει και αυτός το εμπόδιό του και έγινε το θαύμα! Όλοι το είδαν! Ακολούθησαν φωνές, ουρλιαχτά, σφυρίγματα για διακοπή, κόκκινες κάρτες, συναγερμοί πολέμου, σηκώθηκαν αεροπλάνα, έπεσαν κανονιές… και έγινε επανάληψη από το επίμαχο σημείο. Μάλιστα, προκαλεί αίσθηση το πλάνο όπου ο ίδιος ο Μάριος Ιωαννίδης υποδεικνύει το πέναλτι!

Survivor

Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο σήμερα είναι αρκετά μεγάλες γι’ αυτή την… επιλεκτική παρατηρητικότητα της παραγωγής και όχι άδικα.