Survivor: Σάκης Κατσούλης και Χριστίνα Κεφαλά διαψεύδουν τις φήμες ότι ήταν ζευγάρι

Σάκης Κατσούλης

Δείτε όλα όσα είπαν on camera ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά.

Λίγο πριν πετάξου για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, οι πέντε παίκτες που είδαμε χθες να μπαίνουν, μίλησαν στο Love it. Ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά, μάλιστα, διέψευσαν πως είναι ζευγάρι και τόνισαν πως η σχέση τους είναι μόνο φιλική.

«Με τη Μαριαλένα ήμασταν δύο χρόνια μαζί. Είχαμε μια πάρα πολύ όμορφη σχέση, χωρίσαμε πολύ αγαπημένοι. Τη συμπαθώ πάρα πολύ, αξίζει πάρα πολύ και το δείχνει κιόλας, είναι τρομερή στα αθλήματα, είναι και η ζωή της και η δουλειά της. Θα πάω εκεί να τη βοηθήσω και να στη στηρίξω. Σε καμία περίπτωση δεν θα σταθώ απέναντί της. Θα προσπαθήσω να την κάνω πιο ήρεμη στους στόχους και αν είμαστε και στην ίδια ομάδα σίγουρα θα φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Ο Σάκης Κατσούλης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έχουμε χωρίσει από τον Σεπτέμβριο. Δεν είχαμε κάνει μαζί την αίτηση. Όταν ήμασταν μαζί νομίζω δεν είχαν ξεκινήσει καν οι αιτήσεις. Σίγουρα θα νιώσει πολύ περίεργα όταν με δει. Θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να έχουμε μια αρμονική συμβίωση. Με την Χριστίνα είναι μόνο φιλικές οι σχέσεις μας, δεν έχει υπάρξει ποτέ κάτι παραπάνω».

Η Χριστίνα Κεφαλά είπε από την πλευρά της: «Με τον Σάκη είμαστε φίλοι, στο παρελθόν υπήρξε ένα φλερτ, αλλά δεν μας βγήκε κι έχουμε κρατήσει φιλικές επαφές. Τη Μαριαλένα δεν τη γνωρίζω. Με τον Σάκη δεν κάναμε παρέα, αλλά ξέρω ότι ήταν σε σχέση με τη Μαριαλένα. Εγώ πάω για το παιχνίδι, όλοι έχουμε και πρώην και νυν. Ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν πρέπει να δώσουν βάση σε αυτό, να κοιτάξουν το στόχο τους».