Survivor – Ράκος ο Ηλίας Μπόγδανος: «Είναι ότι πιο δύσκολο έχω ζήσει ποτέ μου»

Survivor

Δεν άντεξε την συναισθηματική πίεση ο παίκτης του Survivor All Star.

Την ευτυχία στα πρόσωπα των παικτών του Survivor All Star έφερε ο Γιώργος Λιανός, το βράδυ της Τετάρτης, μιας και τους ανακοίνωσε το μεγάλο έπαθλο που θα είχε η ομάδα που θα κέρδιζε το νέο αγώνισμα. Και αυτό δεν ήταν άλλο από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τα οποία ταξίδεψαν μέχρι τον μακρινό Άγιο Δομίνικο μόνο για εκείνους.

Όλοι, μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια σύντομη αγκαλιά στους δικούς τους ανθρώπους και ο Ηλίας Μπόγδανος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τα συναισθήματα του βλέποντας να βγαίνει από το μαύρο βαν η σύντροφος του, Αλεξάνδρα. Αμέσως μετά την πρώτη αυτή επαφή, δε, ο τραγουδιστής κατέρρευσε ενώπιων των συμπαικτών του.

Ειδικότερα, ο παίκτης της μπλε ομάδας του Survivor All Star εκμυστηρεύτηκε με μάτια κλαμένα πως «είναι ότι πιο δύσκολο έχω ζήσει ποτέ μου, αλήθεια σου το λέω. Ψυχολογικά είναι η πιο δύσκολη στιγμή μου ever… ever… Δεν έχω ξανανιώσει έτσι».

«Δεν ξέρω τι άλλο να πω, αλήθεια. Το ότι έφυγε το βανάκι… Δεν ξέρω… Θέλω να μάθω τι θα γίνει, αν θα τους ξαναδούμε. Είναι τόσο φορτισμένο το κλίμα και είμαι πολύ χαρούμενος για όλα τα παιδιά που είναι σήμερα εδώ και έζησαν αυτό που έζησα και εγώ» συμπλήρωσε ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Εγώ χαίρομαι, με τη σειρά μου, γιατί όλος αυτός ο χώρος γέμισε αγάπη μέσα σε λίγα λεπτά» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός.