Survivor – Ράκος η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο τέλος του αγώνα: «Δεν μπορώ να μιλήσω, υποφέρω»

Survivor

"Ίσως μετά να είσαι ο εύκολος στόχος" εξήγησε, με δάκρυα στα μάτια, η παίκτρια του Survivor.

Μια δύσκολη αγωνιστική ημέρα στο Survivor 2024 είχε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η ομάδα των Διασήμων ηττήθηκε στο νέο αγώνισμα επάθλου με αποτέλεσμα η νεαρή παίκτρια να μην μπορεί να διαχειριστεί ούτε την συναισθηματική της κατάσταση.

Έτσι, όταν ο Γιώργος Λιανός της έδωσε τον λόγο, η Ασημίνα του Survivor κατέρρευσε και με δυσκολία μπόρεσε να αρθρώσει δυο λέξεις. «Δεν μπορώ να μιλήσω, Γιώργο! Υποφέρω σε αυτό το σημείο του σώματος μου. Συνεννοήθηκα με τον γιατρό για να πάμε να κάνουμε μια μαγνητική ώστε να μας δείξει τι έχω. Θέλω να πω ότι αυτόν τον τραυματισμό τον κουβαλάω από την πρώτη ασυλία, που τα παιδιά κέρδισαν, αλλά δεν μιλάω».

«Ίσως να το έχω τώρα χειροτερέψει γιατί παίζω τόσο καιρό και αυτό είναι που με κάνει να στεναχωριέμαι. Είναι πολύ νωρίς για να τραυματιστείς στο παιχνίδι και ίσως μετά να είσαι ο εύκολος στόχος. Εγώ όμως δεν θα τα παρατήσω».

«Θα είμαι εδώ και στην πρώτη ασυλία και στην δεύτερη για να αγωνιστώ ό,τι και να γίνει» πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια η παίκτρια των Διασήμων στο νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ.