Survivor: Ράκος η Ασημίνα Χατζηανδρέου – Ξέσπασε σε κλάματα

Survivor

"Βρέθηκα πολλές φορές μόνη στο Survivor να προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου".

Την τελευταία της μέρα στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο βίωσε στον μέγιστο βαθμό, όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η 22χρονη ποδοσφαιρίστρια βρίσκεται στην τελική τετράδα του ριάλιτι επιβίωσης και έκανε τον δικό της απολογισμό λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Ασημίνα Χατζηανδρέου εξομολογήθηκε πως «σίγουρα όταν θα βγω έξω δεν θα ασχολούμαι με μικροπράγματα γιατί με έχει μεγαλώσει πάρα πολύ το παιχνίδι. Θα στηρίζω πάρα πολύ ανθρώπους που πεινάνε, που δεν έχουν στέγη γιατί το βίωσα το να μην έχεις που να κοιμηθείς και να βρέχεσαι. Όλο αυτό με πονάει αλλά, επειδή το βίωσα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα στα 22 μου χρόνια να βιώσω τέτοιες καταστάσεις. Σίγουρα όταν θα γυρίσω πίσω και θα με ρωτάνε τι έζησα, δεν θα το καταλαβαίνουν. Θα νομίζουν ότι ήταν εύκολο. Δεν ήταν τίποτα εύκολο».

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που τελειώνει αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα το ότι έφτασα μέχρι εδώ με κάνει πάρα πολύ χαρούμενη αλλά πέρασα από 40 κύματα για να φτάσω μέχρι εδώ. Βρέθηκα πολλές φορές μόνη στο Survivor, να προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου και μετά ήρθε ο τραυματισμός μου. Χαίρομαι πάρα πολύ για τον εαυτό μου που άντεξα, πραγματικά άντεξα και θα πω τις ιστορίες μία προς μία σε όλους τους ανθρώπους μου εκεί κάτω και δεν θα ξεχάσω κανέναν και τίποτα» συμπλήρωσε, με δάκρυα στα μάτια, η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ.