Survivor: Πυρά για τον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Νόμιζε ότι θα είναι στο απυρόβλητο»

Survivor

Survivor: "Έδειξε να ενοχλήθηκε και να τον πείραξε και μόνος του είπε ότι πρώτη φορά βλέπει το όνομά του γραμμένο σε χαρτί..."

Για πρώτη φορά είδε το όνομά του στην χθεσινή ψηφοφορία του Survivor ο Κωνσταντίνος Βασάλος κι αυτό από ό,τι φάνηκε τον ενόχλησε. Την αντίδρασή του δεν άφησαν ασχολίαστη τόσο η Ελένη Χαμπέρη, όσο κι η Σταυρούλα Χρυσαειδή από τους Κόκκινους.

«Ενώ σε κάθε συμβούλιο έλεγε δεν με ενδιαφέρει να ψηφιστώ κι εγώ φταίω που δεν με ψηφίζει η ομάδα μου; Χθες που πήρε τρεις ψήφους, έδειξε να ενοχλήθηκε και να τον πείραξε και μόνος του είπε ότι πρώτη φορά βλέπει το όνομά του γραμμένο σε χαρτί γιατί στο δικό του παιχνίδι δεν τον είχαν ψηφίσει ποτέ. Ήταν κάτι που δεν το περίμενε» σχολίασε η Ελένη Χαμπέρη στο Survivor.

«Νόμιζε ο Βασάλος ότι δεν θα ψηφιστεί ποτέ και θα είναι στο απυρόβλητο κι ότι κανένας δεν μπορεί να τον αγγίξει. Τελικά πήρε τρεις ψήφους και γύρισε στην Τζο και της είπε ότι λέει μπούρδες για τους λόγους που δεν ψηφίζεται» πρόσθεσε από την μεριά της η Σταυρούλα για τον Βασάλο στο Survivor.