Survivor: Πυρ ομαδόν για τον Ασημακόπουλο – «Είναι ψεύτης και διπρόσωπος»

Survivor

Survivor: "Οπότε αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς".

Κατά του Γιώργου Ασημακόπουλου και των κινήσεων του στο Survivor στράφηκε η ομάδα των Μαχητών. Στα σχόλια πρωταγωνίστησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία βλέπει δεύτερες σκέψεις πίσω από κάθε του κίνηση,

«Θεωρώ ότι ο Ασημακόπουλος είναι αρκετά έξυπνος και δεν είναι καθόλου χαζός. Παρόλο που πολλές φορές λέει ότι είμαι σε άλλο παιχνίδι και δεν καταλαβαίνω, θεωρώ ότι καταλαβαίνει πολύ καλά. Δεν τον ψήφισα γιατί δεν τον θεωρώ τον πιο αδύναμο αγωνιστικά, που μπορεί να έχει μόνο λίγες παραπάνω νίκες  από τον Αγόρου που ψήφισα» ανέφερε για τον Ασημακόπουλο στο Survivor.

«Καταλαβαίνω την ψήφο των παιδιών γιατί τον έχουν ζήσει πολύ καιρό και μου έλεγαν ότι είναι πολύ διπλωμάτης κι ότι είναι ψεύτης, διπρόσωπος και πάει από εδώ κι από εκεί. Οπότε αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς. Καταλαβαίνει για ποιον λόγο έχει ψηφιστεί και δεν είναι αυτό που λέει ο Νίκος ότι ψηφίστηκε γιατί κάνει παρέα μαζί του» πρόσθεσε για τους λόγους που πιστεύει ότι βρίσκεται στον τάκο ο Ασημακόπουλος στο Survivor.

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε κι ο Ηλίας Μπόγδανος παρακάτω.