Survivor: Ποντίκι έπεσε πάνω στο πρόσωπο του Απόστολου Ρουβά

Survivor

Επικό νυχτερινό στιγμιότυπο στο Survivor!

Μια νύχτα διαφορετική από όλες τις άλλες έμελλε να έχουν στο Survivor οι Διάσημοι όπως είδαμε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Και αυτό καθώς βρέθηκε στην καλύβα τους, κάπου ανάμεσα στα φύλλα, ένας – τουλάχιστον – ζωιρός ποντικός!

«Τελικά ξέρε τι ήταν αυτό που ξύπνησε τη νύχτα; Ποντίκια! Και μάλιστα ένα ποντίκι έπεσε πάνω στο πρόσωπο του Απόστολου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αφού είχε ξημερώσει, στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Πάλια καλά, Παναγία μου, που δεν έπεσε στο δικό μου γιατί το εγκεφαλικό και το καρδιακό επεισόδιο το είχα στο τσεπάκι μου»

«Τώρα που ξημέρωσε δεν πρέπει να είναι καν μέσα ή και μέσα να είναι μπορεί να μην κουνιούνται καν! Έγινε χαμός το βράδυ από τα ποντίκια! Εγώ ξύπνησα γιατί με ακούμπησε κάτι στο κεφάλι αλλά αυτό που ένιωσα δεν ήταν αράχνη. Πετάγομαι και με χτύπησε το ποντίκι στο κεφάλι! Κάποια στιγμή μετά άκουγα που σκαρφάλωνε και περπάταγε μέσα στη σκεπή» είπε ο Απόστολος Ρουβάς στον Άρη Σοϊλέδη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Εμ, Survivor δεν θέλαμε; Έτσι είναι εδώ… Ποντίκια, ταραντούλες, σαύρες, φίδια και όλα τα καλά» πρόσθεσε με χιούμορ το μοντέλο και παίκτρια των Διασήμων στο Survivor!