Survivor: Ποιος πατάει επί πτωμάτων για να φτάσει πάση θυσία στον τελικό;

Survivor

"Του Τριαντάφυλλου του αρέσει να τα ανακατεύει τα πράγματα, να τα μαγειρεύει. Έχει την ίδια στρατηγική στο Survivor με τον Κοψιδά, την ίδια γραμμή".

Η Σοφία Μαργαρίτη επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το Survivor και παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο Love It. Η Σοφία Μαργαρίτη μίλησε για όλους τους παίκτες του Survivor, έξω από τα δόντια.

«Σαφώς με πείραξε που αποχώρησα, ήθελα να μείνω παραπάνω», είπε αρχικά η Σοφία Μαργαρίτη και συνέχισε:

«Δεν τιμάει ούτε την Μαριάνθη, ούτε τους τρεις συμπαίκτες μου να την λένε τηλεκατευθυνόμενο. Μερικές φορές ήταν και πιο δυναμική από μένα. Της έλεγα να κάνει υπομονή και να δώσει τόπο στην οργή».

«Τεμπέληδες στην ομάδα είχαμε πολλούς. Ο Τριαντάφυλλος σίγουρα και ο Κοψιδάς δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Ο Τριαντάφυλλος στην καλύβα δεν προσφέρει τίποτα. Αγωνιστικά υπήρχε ένα διάστημα που τα πήγε κάπως καλά, αλλά ήταν εντελώς τυχαίο θεωρώ. Του αρέσει να τα ανακατεύει τα πράγματα, να τα μαγειρεύει. Έχει την ίδια στρατηγική με τον Κοψιδά, την ίδια γραμμή. Ο Γιώργος Κοψιδάς δεν θέλει να φαίνεται μπροστά, έχει τον δεκανέα του, το στρατιωτάκι του που του έλεγε τι να κάνει και ο Τριαντάφυλλος τον ακολουθούσε. Τόσες φορές που τον είχε προσβάλει ο Κοψιδάς, ο Τριαντάφυλλος δεν απαντούσε καν. Του μιλούσε πολλές φορές άσχημα και υποτιμητικά και ο Ντάφι έσκυβε το κεφάλι και δεν έλεγε τίποτα», είπε η Σοφία Μαργαρίτη για τη συμπεριφορά των δύο συμπαικτών της στο Survivor και πρόσθεσε:

«Από την πρώτη στιγμή που έκανα παρέα με την Ανθή, ο Ντάφι μου είπε «πρόσεξε, είναι γυναίκα αράχνη, θα σε παρασύρει».

«Δεν πήγα στον Άγιο Δομίνικο για να ξεπουλήσω τα παιδιά μου. Η Ασημίνα μου είχε ζητήσει συγγνώμη σε ένα αγώνισμα όταν δεν κατέγραφαν οι κάμερες. Την συγχώρησα γιατί είναι και αυτή μάνα, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκα στην κάμερα να το δηλώσω», είπε η Σοφία και ακολούθησε η εξής δήλωση:

«Ο James έχει πλέον αντίπαλο τον Σάκη. Ο Σάκης θα γίνει ο νέος James, απλά ο Σάκης είναι πιο ντόμπρος. Ο James δεν είναι τόσο γνήσιος όσο πίστευα, ο Νίκος του χαλάει την εικόνα μερικές φορές με αυτά που λέει. Ο James ναι, πατάει επί πτωμάτων για να φτάσει τελικό, τώρα θα έχει πρόβλημα γιατί δεν θα μπορέσει να φτάσει τελικό».