Survivor: Ποιος παίκτης των Διασήμων πηγαίνει στους Μαχητές;

Survivor

Οι παίκτες και των δύο ομάδων μένουν έκπληκτοι μετά την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη.

Οι ανατροπές εξακολουθούν να κυριαρχούν στο Survivor και να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ένα διαφορετικό επεισόδιο έρχεται απόψε το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τους παίκτες και των δύο ομάδων να μένουν έκπληκτοι όταν ο Σάκης Τανιμανίδης τους ενημερώνει για τις αλλαγές που θα γίνουν.

«Μαχητές» και «Διάσημοι» φτάνουν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να αγωνιστούν για την ασυλία αλλά αντί αυτού θα αγωνιστούν για έπαθλο φαγητού. Το βράδυ, όλοι οι παίκτες θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» κι εκεί τους περιμένει μια ακόμη έκπληξη. Με τη διαδικασία της ψηφοφορίας οι «Διάσημοι» θα προτείνουν έναν παίκτη τους προκειμένου να μεταβεί στους «Μαχητές».

[dfp_ads id=236982]

Ποιος «διάσημος» παίκτης θα βρίσκεται από απόψε το βράδυ στην παραλία των «Μαχητών»; Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις του όταν θα ανακοινωθεί το όνομά του από τον Σάκη Τανιμανίδη; Πώς θα τον υποδεχτούν οι «Μαχητές»; Πόσο θα επηρεαστεί η ψυχολογία των «Διασήμων» μετά την ψηφοφορία και πως θα είναι η επόμενη μέρα στην καλύβα τους;

«Σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα συμβούλια του νησιού, αφού σήμερα έχουμε μια ειδική αποστολή. Ο τρόπος με τον οποίο θα διορθώσουμε αυτή την κατάσταση, είναι με το να στείλετε εσείς οι Διάσημοι μέσω ψηφοφορίας, έναν παίκτη στην αντίπαλη ομάδα», λέει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε το τρέιλερ

Μπορεί μέχρι χθες το βράδυ οι «Μαχητές» που αγωνίζονταν να ήταν μόνο έξι, όμως αυτό δεν πτόησε την έντονη επιθυμία τους να βρεθούν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor το παιχνίδι κρίθηκε στον πόντο, αφού μέχρι την τελευταία στιγμή τίποτα δεν μαρτυρούσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι «Μαχητές» έχασαν με σκορ 10-9, όμως απέδειξαν πως η δύναμη της ψυχής τους και η θέλησή τους ήταν τεράστια.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.444.590 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 54,7%, ενώ έφτασε μέχρι και 63,5% στο λεπτό.

Αγωνία, δράση και ανατροπές μέχρι το τελευταίο λεπτό κυριαρχούν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, που προβάλλεται στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.