Survivor: Ποιος είναι ο επόμενος που αποχωρεί;

Survivor

Ποιος αποχωρεί από το παιχνίδι; Δύο παίκτες τους σώζει μόνο η ασυλία και ένας πάει από τώρα ημιτελικό.

Ο Μπο απoχώρησε από το Survivor με τη νέα διαδικασία «ξαφνικός θάνατος». Όπως δήλωσε ο ίδιος: «παρόλη την ταλαιπωρία, την πείνα και την κούραση, πιο πολλά είναι τα καλά παρά τα κακά που έζησα. Αυτό το ταξίδι θα με συντροφεύει μια ζωή». Με τη νέα διαδικασία αποχώρησης παίκτη από το παιχνίδι η αγωνία των προτεινόμενων παικτών προς αποχώρηση δεν θα διαρκεί πολύ. Αμέσως μετά την ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το Survivor, σύμφωνα με την κατάταξη που είχε διαμορφωθεί μετά την 24ωρη ψηφοφορία. Ποιος είναι ο επόμενος; Ποιος αποχωρεί από το Survivor;

Η καινούρια διαδικασία αποχώρησης στο Survivor

«Διάσημοι» και «Μαχητές» αγωνίστηκαν την Τετάρτη για το έπαθλο της ασυλίας – που για πρώτη φορά περιείχε και έπαθλο φαγητού – και μετά από έναν αγώνα ντέρμπι οι «Μαχητές» κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 10-8.  Το αγώνισμα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία, αυτοσυγκέντρωση, ισορροπία και τεχνική. Οι παίκτες που έχουν απομείνει σε κάθε ομάδα είναι ελάχιστοι κι έτσι στο τελευταίο αγώνισμα ήταν αναγκασμένοι να παίξουν πολλές φορές. Η κούραση ήταν εμφανής. Μετά το τέλος του αγώνα οι «Διάσημοι» αγωνίστηκαν για την ατομική ασυλία την οποία κέρδισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Το βράδυ, στο «Συμβούλιο του Νησιού» μετά από την ψηφοφορία των «Διασήμων» προτεινόμενοι προς αποχώρηση αναδείχτηκαν ο Bo και η Ευριδίκη Βαλαβάνη που ισοψήφησαν, καθώς και ο Γιώργος Χρανιώτης που προτάθηκε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Survivor

Η δήλωση του Μπο μετά την αποχώρηση

Ο Μπο, πριν αποχωρήσει από τον χώρο του συμβουλίου του νησιού, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις: «Νομίζω ότι πολύ σημαντικές στιγμές είναι πολύ μικρές στιγμές. Όταν παράδειγμα ο Γιώργος Χρανιώτης κάποια στιγμή δεν ήταν καλά, πεινούσε πάρα πολύ και με μία κουβέντα που κάναμε μπόρεσα να του διώξω αυτό το πράγμα από το μυαλό. Του άλλαξα τρόπο σκέψης 180 μοίρες. Του είπα απλά ότι “όχι, δεν πεινάς, ούτε εγώ πεινάω, θα φάμε, μην αγχώνεσαι”. Και έτυχε εκείνο το βράδυ να κερδίσω το κουίζ και να τον πάρω μαζί μου να φάμε. Μικρές στιγμές, προσωπικές στιγμές με τα παιδιά, οι οποίες είναι ανεκτίμητες. Και θα ήθελα ο Γιώργος να κερδίσει για τον κόπο και για ότι έχει προσφέρει γι’ αυτό το παιχνίδι και για τον εαυτό του και για την ομάδα. Θα ήθελα πολύ να δω τον Ντάνο να κερδίζει αυτό το παιχνίδι».

Ο Λάμπρος Χούτος «αδειάζει» τον Γιώργο Αγγελόπουλο! «Έπαιζε εκτός κανονισμών…»

Ποιοι είναι οι επόμενοι στη λίστα για αποχώρηση;

Σύμφωνα με τις διαρροές -δεν πρόκειται για επίσημα και επιβεβαιωμένα στοιχεία- ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται στην κορυφή και με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στον ημιτελικό. Σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες απέχουν… χιλιόμετρα! Τελευταίοι, με ποσοστά από 1% και κάτω βρέθηκαν οι: Γιώργος Χρανιώτης, Σάρα Εσκενάζυ, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μπο.

[dfp_ads id=236982]

Η λίστα προτίμησης του κοινού έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Γιώργος Αγγελόπουλος 38,3%
Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης 38%
Κώστας Αναγνωστόπουλος 11,7%
Κωνσταντίνος Βασάλος 5,1%
Γιάννης Σπαλιάρας 4,9%
Γιώργος Χρανιώτης 1%
Σάρα Εσκενάζυ 0,5%
Ευρυδίκη Βαλαβάνη 0,32%

Στον ημιτελικό θα φτάσουν τέσσερις, ενώ θα έχουν αποχωρήσει άλλοι τέσσερις. Ο Ντάνος είναι στην κορυφή της λίστας, άρα, ακόμα και όταν το παιχνίδι γίνει ατομικό, με όποιον και αν βρεθεί προτεινόμενος δεν θα αποχωρήσει.

Στον αντίποδα βρίσκονται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Σάρα Εσκενάζυ. Οι δύο παίκτριες, αν θέλουν να πάρουν μέρος στον ημιτελικό θα πρέπει να εξασφαλίσουν την ατομική ασυλία. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα εγκαταλείψουν τον Άγιο Δομίνικο δίχως να προλάβουν να μπουν στην τελική τετράδα. Μάλιστα, μία από τις δύο κοπέλες θα είναι η επόμενη που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, αν δεν κερδίσει στο αγώνισμα της ασυλίας. Δύσκολα θα είναι τα πράγματα και για τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Γιάννη Σπαλιάρα. Οι δύο παίκτες βρίσκονται αντίστοιχα στην 6η και την 5η θέση.

Τονίζουμε ότι η προαναφερόμενη λίστα με τα αποτελέσματα δεν είναι επίσημη και τη δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη.

Survivor

Ποια είναι η επόμενη μέρα στο Survivor;

Μετά την αποχώρηση του Μπο, οι Διάσημοι που έχουν παραμείνει είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Χρανιώτης. Στο στρατόπεδο των Μαχητών έχουμε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Γιάννη Σπαλιάρα και την Σάρα Εσκενάζυ. Η αριθμητική υπεροχή των Μαχητών, πλέον, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Οι Διάσημοι, αν θέλουν να κερδίσουν τα έπαθλα και την ασυλία πρέπει να τα δώσουν όλα.

Survivor: «Θα πεινούσαμε λιγότερο αν δεν είχε φύγει ο Γιώργος Αγγελόπουλος»

Πόσο θα επηρεάσει την ψυχολογία των «Διασήμων» η αποχώρηση του Μπο από το Survivor; Πώς θα καταφέρουν οι τρεις παίκτες ν’ ανταπεξέλθουν στον αγωνιστικό χώρο; Πώς θα είναι η επόμενη μέρα στην παραλία των παικτών;

Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο που θα παίξει την Κυριακή το βράδυ στις 9, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Γιώργος Αγγελόπουλος – Μάριος Ιωαννίδης: Αντίπαλοι ή μελλοντικοί συνεργάτες

Τι στιγμή που ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος και ο Μάριος Ιωαννίδης «φωτογραφίζονται» ως οι δύο βασικοί αντίπαλοι που πιθανά θα δούμε στον τελικό του Survivor, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι οικογένειές τους κινούνται κάπως διαφορετικά. Φαίνεται, λοιπόν, ότι οι γονείς του Μάριου προσέγγισαν τη μητέρα του Ντάνου στη Σκιάθο το περασμένο Πάσχα.

Όπως ανέφερε ο Κώστας Τσουρός στο Πρωινό, βασισμένος σε πληροφορίες του faysbook.gr, τις μέρες του Πάσχα οι γονείς του Μάριου Ιωαννίδη πήγαιναν στο εξοχικό τους σπίτι στην Σκόπελο. Πρώτα έκαναν μια στάση στη Σκιάθο, στο νησί που μένει ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Οι δυο τους επισκέφθηκαν τη μητέρα του Ντάνου και συζήτησαν, μεταξύ άλλων, την πιθανότητα μιας μεταξύ τους συνεργασίας μετά το τέλος του Survivor.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι οι δύο δημοφιλέστεροι παίκτες του Survivor. Μια επιχειρηματική συνεργασία θα μπορούσε να ωφελήσει και τους δύο.