Survivor: Ποιος αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι;

Survivor

Ποιος κερδίζει τη δεύτερη ασυλία στο Survivor και ποιος θα αποχωρήσει το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιουνίου από το παιχνίδι επιβίωσης;

Τη δεύτερη ατομική ασυλία διεκδικούν απόψε το βράδυ οι παίκτες του Survivor. Όλοι, εκτός από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, που δεν θα αγωνιστεί. Ο Αναγνωστόπουλος κατάφερε με τη χθεσινή του νίκη να εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι. Στο αγώνισμα που προβλήθηκε την Κυριακή, οι παίκτες προσπάθησαν να φτάσουν στο τέρμα έχοντας τα μάτια τους δεμένα. Μια εύκολη φαινομενικά πίστα, που έκρυβε κινδύνους. Νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος «μονομάχησε» με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Survivor: Ο αγώνας που έκρινε την πρώτη ασυλία

Οι παίκτες ξαφνιάστηκαν όταν έμαθαν πως ο αγώνας που πίστευαν πως θα ήταν επάθλου, ήταν εκείνος που θα έκρινε ουσιαστικά και την πρώτη ασυλία. Ο Σάκης Τανιμανίδης επανέλαβε ουσιαστικά τα όσα είχε ανακοινώσει και στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού για τη διαδικασία της αποχώρησης.

Survivor: Ξαφνιάστηκαν οι παίκτες με την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη
Ο τραυματισμός του Γιώργου Αγγελόπουλου
[dfp_ads id=236982]

Όλοι οι παίκτες είχαν από 5 ζωές στο χθεσινό αγώνισμα για να καταφέρουν να κερδίσουν την πολυπόθητη ασυλία σε αυτό το κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. Έχοντας τα μάτια καλυμμένα, ακολουθούσαν τα σχοινιά προκειμένου να φτάσουν στο τελικό σημείο με τις μπάλες. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πάνω στην ένταση του παιχνιδιού, χτύπησε με φόρα πάνω σε ένα από τα ψηλά εμπόδια. Χτύπημα τόσο δυνατό που ο παίκτης του Survivor έσπασε το δόντι του, ενώ λίγο αργότερα χτύπησε και το κεφάλι του!

Survivor: Έσπασε το δόντι του ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Το περιστατικό με το δόντι ενέπνευσε τους χρήστες του twitter που το σχολίασαν ποικιλοτρόπως, ενώ και οι πρωινές εκπομπές μπήκαν στον πειρασμό…

Survivor: Τρολάρισμα στον Αγγελόπουλο για το σπασμένο δόντι και τον τελικό!

Η παρέα του Πρωινού μάλιστα στάθηκε στην …αδιαφορία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη απέναντι στον τραυματισμό του Γιώργου Αγγελόπουλου. Παρόλο που ο ίδιος έχει είναι ιδιαιτέρως προστατευτικός μαζί της το τελευταίο διάστημα που έχουν μείνει μόνοι στην καλύβα.

Survivor: Σχόλια στο Πρωινό για την αδιαφορία της Βαλαβάνη στον τραυματισμό του Αγγελόπουλου
Η τηλεθέαση

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.281.829 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 60,2%, ενώ έφτασε μέχρι και 71,6%  όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 52,3%.

Το επεισόδιο της Δευτέρας και η αποχώρηση

Οι παίκτες καλούνται απόψε σ’ ένα ακόμη παιχνίδι ασυλίας, ενώ αργότερα στο «Συμβούλιο του Νησιού» όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα ψηφίσουν τους προτεινόμενους παίκτες προς αποχώρηση.

Ποιον θα βγάλει προτεινόμενο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος σίγουρα δεν αποχωρεί απόψε το βράδυ έχοντας κερδίσει την πρώτη ασυλία; Χθες πάντως, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος παρέμεινε σταθερός επιλέγοντας τους δυο του φίλους να τον συνοδεύσουν στο έπαθλο που κέρδισε.Ένα γεύμα που ετοίμασε ειδικά γι’ αυτούς ο σεφ Βασίλης Καλλίδης.

Survivor: Η κίνηση του Βασίλη Καλλίδη που σχολιάστηκε! Τι απάντησε;
Η ασυλία

Τι θα γίνει απόψε στο παιχνίδι ασυλίας; Ποιος την κερδίζει, ποιοι παίκτες θα προταθούν προς αποχώρηση και ποιος είναι αυτός που θα φύγει από το Survivor; Η αγωνία εντείνεται και οι εναπομείναντες παίκτες με όσα αποθέματα τους έχουν απομείνει μάχονται προκειμένου να φτάσουν στον μεγάλο τελικό!

Τα spoilers

Τα spoilers μέχρι την περασμένη εβδομάδα είχαν κάνει λόγω για δυο γυναίκες και έναν άντρα που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor: Τρεις παίκτες στο ξενοδοχείο – Ποιοι περνούν στον ημιτελικό;

Η αποχώρηση της Σάρας Εσκενάζυ επαληθεύτηκε, ενώ σύμφωνα με τα spoilers τα οποία μεταφέρουμε με επιφύλαξη, την ίδια πορεία θα ακολουθήσει και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ως προς τους άντρες ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί κάποιο πρόσωπο. Το όνομα του Γιάννη Σπαλιάρα ακουγόταν έντονα τις προηγούμενες μέρες, αλλά και του Κωνσταντίνου Βασάλου. Τα τελευταία 24ωρα ωστόσο, από διάφορα σχόλια που γίνονται στον τηλεοπτικό αέρα τα ερωτηματικά γύρω από το αν ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει αποχωρήσει ή έχει περάσει στον ημιτελικό έχουν πληθύνει.

Αρχικά ήταν το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού. Η παρουσιάστρια έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν πρόκειται για κάποιο λάθος ή για κατά λάθος spoiler. Η Ναταλία Γερμανού συζητούσε με την καλεσμένη της Μαρία Κωνσταντάκη για τον Γιάννη Σπαλιάρα και τη συνεργασία τους στο «Μίλα μου βρώμικά» όταν η ατάκα της έφερε πανικό…

«Αφήνουμε τον Γιάννη και του ευχόμαστε κιόλας καλή επιτυχία. Γιατί νομίζω ότι περνάει κιόλας στον τελικό του Survivor», είπε η παρουσιάστρια και όταν την ρώτησαν «στον τελικό;», εκείνη επιβεβαίωσε, ενώ παράλληλα έπαθε και ένα μικρό… εγκεφαλικό!

Survivor: Απίθανο – κατά λάθος spoiler της Ναταλίας Γερμανού!

Το κακό συνεχίστηκε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη το μεσημέρι της Δευτέρας. Οι πληροφορίες της Κλεοπάτρας Πατλάκη για το πως θα διεξαχθεί κατά το ένα μέρος του ο ημιτελικός, έκανε τόσο τη Χριστίνα Λαμπίρη, όσο και το φίλο του Γιάννη Σπαλιάρα Ζώη Σημαντήρα να συνδέσουν γεγονότα και να κάνουν τις αναγωγές.

Survivor: Έχει περάσει ο Γιάννης Σπαλιάρας στον ημιτελικό; Η αποκάλυψη για την εξέλιξη του παιχνιδιού!
Το αποψινό τρέιλερ

Στο αποψινό τρέιλερ οι παίκτες του Survivor δείχνουν πως όλοι επιθυμούν τη νίκη της ασυλίας. Ιδιαιτέρως σημαντική στο σημείο που βρίσκεται στο παιχνίδι. Όλοι είναι αποφασισμένοι, καθώς ελάχιστοι έχουν απομείνει και η ασυλία αυτή τους αφήνει μόλις ένα βήμα πριν τον ημιτελικό.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να ξημερώσει και να πάω να αγωνιστώ ξανά για το επόμενο κολιέ. Γιατί πρέπει να το πάρω ή εγώ ή η Ευρυδίκη σήμερα» δηλώνει προβληματισμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος.  Γνωρίζει πως με τη νίκη του Αναγνωστόπουλου στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας τα πράγματα για την Ευρυδίκη και για εκείνον γίνονται δύσκολα.

Ο τραυματισμός που ταλαιπωρεί την Ευρυδίκη το τελευταίο διάστημα δεν θα την αφήσει να ησυχάσει. Στο τρέιλερ βλέπουμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να προσπαθεί να βοηθήσει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να σηκωθεί, καθώς εκείνη πονάει. Ποιος θα κερδίσει την ασυλία και ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor;