Survivor: Ποιοι παίκτες πέρασαν στον ημιτελικό;

Survivor

Πού θα "φυγαδεύσουν" τους παίκτες; Ποια είναι η τελική τετράδα του Survivor;

Το πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας στο Survivor έρχεται απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Διάσημοι» και «Μαχητές» μετά τον αγώνα θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» όπου ο καθένας θα μπορεί να ψηφίσει υποψήφιο απ’ όποια ομάδα θέλει. Η αποχώρηση του παίκτη θα γίνει με βάση την κατάταξη της μεγάλης 24ωρης ψηφοφορίας. Όμως, η καίρια ερώτηση είναι μία: Ποιοι παίκτες πέρασαν στην ημιτελικό; Ποια είναι η τελική τετράδα;

Πού θα «φυγαδεύσουν» τους παίκτες μέχρι τον ημιτελικό του Survivor;

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη: «Τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο έχουν ολοκληρωθεί. Ξημερώματα Σαββάτου επιστρέφουν στην Ελλάδα. Στην Αθήνα θα έρθουν οι άνθρωποι της παραγωγής. Οι τέσσερις που θα φτάσουν στον ημιτελικό θα ξεκουραστούν στα παράλια της Τουρκίας».

Ποιοι παίκτες πέρασαν στον ημιτελικό του Survivor;

[dfp_ads id=236982]

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στον ημιτελικό και από ποιους απαρτίζεται η τετράδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της μεσημεριανής εκπομπής του Epsilon -σας το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη της πληροφορίες, καθώς δεν πρόκειται για επίσημες ανακοινώσεις- «στον ημιτελικό θα είναι σίγουρα ο Ντάνος, θα είναι σίγουρα ο Μάριος και βεβαίως θα είναι σίγουρα ο Βασάλος. Ποιος θα είναι ο τέταρτος; Παιδιά αν θέλετε το πιστεύετε, πηγή έγκυρη μου είπε ότι παίζεται ανάμεσα σε Σπαλιάρα και μισθοφόρο».

Στο μεταξύ, απόψε το βράδυ ο κάθε παίκτης θα πρέπει να προστατέψει τον εαυτό του προκειμένου να προχωρήσει και στην επόμενη φάση του παιχνιδιού. Οι δύο καλύτεροι παίκτες του αποψινού αγώνα θα κερδίσουν την προσωπική ασυλία. Αργότερα, στο «Συμβούλιο του Νησιού» όλοι μαζί ψηφίζουν κι από την ψηφοφορία προκύπτει ένας υποψήφιος.  Δύο ακόμη υποψήφιοι προς αποχώρηση θα προταθούν από τους δύο παίκτες που έχουν κερδίσει την ατομική ασυλία. Στο τέλος του επεισοδίου ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor, με βάση τη λίστα δημοτικότητας των παικτών.

Ένα συγκλονιστικό ατομικό αγώνισμα ασυλίας έρχεται απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ κι ένα ακόμη πιο ανατρεπτικό «Συμβούλιο» έρχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.