Survivor: Ποιοι κερδίζουν την ασυλία και ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Survivor

Δείτε ποια ομάδα χάνει στο αγώνισμα και ποιοι θα είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση...

Απόψε έρχεται το αγώνισμα για την ασυλία στο Survivor και οι Διάσημοι με τους Μαχητές θα δώσουν μεγάλη μάχη για το κερδίσουν. Οι πρώτες διαρροές αποκαλύπτουν τόσο την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο, όσο και τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση παίκτες από τη χαμένη ομάδα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη -τα μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη- στο αγώνισμα για την ασυλία κερδίζουν απόψε στο Survivor οι Διάσημοι. Οι Μαχητές χάνουν και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και η Σάρα Εσκενάζυ.

Στο μεταξύ, στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε ένα καβγά άνευ προηγουμένου που ξέσπασε ανάμεσα στους Διάσημους και στους Μαχητές του Survivor μετά το τέλος του αγώνα για το έπαθλο φαγητού. Αφορμή στάθηκαν οι πανηγυρισμοί που έγιναν μετά το τέλος του παιχνιδιού από τον Γιάννη Σπαλιάρα, τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος είχε αποσυρθεί από το παιχνίδι, λόγω τραβήγματος και πόνου που είχε στη μέση.

Εκτός εαυτού Αγγελόπουλος – Κοκκινάκης!

[dfp_ads id=236982]

Ο καβγάς δεν είχε τελειωμό. Το πρόβλημα του Γιάννη Σπαλιάρα στη μέση συνεχίστηκε να αμφισβητείται από τους Διάσημους με τον Κώστα Κοκκινάκη να κάνει λόγο για το αθλητικό ήθος που δεν είχαν οι αντίπαλοι και τον Μάριο Ιωαννίδη να προτείνει πως αν δεν θέλουν να πιστέψουν πως ήταν αλήθεια, να το δουν ως κίνηση στρατηγικής και ας τελειώσει εκεί. Από τη μεριά του ο Γιάννης Σπαλιάρας συνέχισε τα σχόλια πως …η ήττα φέρνει νεύρα, προκαλώντας τους αντιπάλους.

Σπόντες και «καρφιά» Κοκκινάκη – Σπαλιάρα περί ήθους και στρατηγικής και ήττας!

Σπαλιάρας και Κοκκινάκης, μιλώντας on camera αργότερα, έδειξαν να επιμένουν στις απόψεις τους, κάτι που θα κάνει τη συνέχεια πολύ δύσκολη, όταν έχουν ειπωθεί σκληρές κουβέντες.

Σπαλιάρας κατά Κοκκινάκη! «Λυπάμαι που βλέπω έναν τόσο μεγάλο αθλητή να…»

Αναφερόμενοι στα όσα έγιναν μετά την νίκη τους στον αγώνα επάθλου στο Survivor και τον έντονο καβγά τους με τους Διάσημους, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μίλησε και για την στάση του Γιώργου Αγγελόπουλου, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος στάθηκε στον έντονο εκνευρισμό που βγάζει ο παίκτης.

Survivor: Θάψιμο Αναγνωστόπουλου – Βασάλου σε Αγγελόπουλο