Survivor: Ποιοι κερδίζουν απόψε την ατομική ασυλία;

Survivor

Αναγνωστοπούλος: «Είμαστε πέντε, θεωρητικά μπορούμε να κάνουμε το δύο στα δύο και να βγάλουμε στη σέντρα τον Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη».

Τα ψέματα τελείωσαν στο Survivor, καθώς φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος του παιχνιδιού! Το σημερινό έπαθλο ασυλίας αναμένεται να είναι σκληρό και αναμένεται να πέσουν… κορμιά. Πέντε Μαχητές από τη μία και δύο Διάσημοι από την άλλη θα δώσουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πάρουν την ατομική ασυλία και να εξαιρεθούν από την ψηφοφορία. Ποιοι θα βρεθούν υποψήφιοι για αποχώρηση;

[dfp_ads id=236982]

«Ήρθε ο Ντάνος και με ρώτησε “τι λένε έξω για μένα;”! Του είπα ότι…»

«Και οι δύο παίκτες που κέρδισαν την ατομική ασυλία στο σημερινό αγώνισμα θα μας δείξουν δύο ακόμα υποψήφιους», φαίνεται να λέει στο τρέιλερ ο Σάκης Τανιμανίδης. Μόνο δύο παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν το έπαθλο ασυλίας και να γλιτώσουν την σημερινή ψηφοφορία, ενώ οι υπόλοιποι πέντε θα μπουν κανονικά στη διαδικασία για την αποχώρηση.

«Φώναζε και τσίριζε η Ευρυδίκη! Την ακούγαμε από μακριά και λέει η Κολιδά…»

Ποιοι θα είναι, όμως, αυτοί που θα τα καταφέρουν; Και ποιος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει; Ο μισθοφόρος, πάντως, ξεκαθαρίζει πως θα ψηφίσει Αγγελόπουλο ή Βαλαβάνη! Η Ευρυδίκη, παράλληλα, τονίζει στον Ντάνο πως θα πρέπει να πάρει την ατομική, αλλιώς θα τον ψηφίσουν όλοι οι άλλοι.

Κώστας Αναγνωστοπούλος: «Είμαστε πέντε, θεωρητικά μπορούμε να κάνουμε το δύο στα δύο και να βγάλουμε στη σέντρα τον Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη».

Ευρυδίκη σε Ντάνο: «Πρέπει οπωσδήποτε να παλέψεις για το κολιέ. Γιατί αλλιώς σίγουρα θα σε ψηφίσουν».

Μάριος Ιωαννίδης: «Το θέμα της στρατηγικής σίγουρα θα παίξει ρόλο και θα το δούμε σε ψηφοφορίες».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν με ενδιέφερε ποτέ τι κάνουν οι άλλοι, με ενδιαφέρει τι κάνω εγώ».

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου του Survivor!

Survivor: Ο Μάριος Ιωαννίδης κέρδισε το έπαθλο φαγητού στο ατομικό αγώνισμα!

Τα αγωνίσματα του Survivor έγιναν πλέον ατομικά, καθώς ο τραυματισμός που υπέστη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την εμποδίζει να παίξει, οπότε δεν γίνεται ο Ντάνος να αγωνίζεται μόνος του.

Ο Μάριος Ιωαννίδης ήταν ο μεγάλος νικητής στο δεύτερο ατομικό αγώνισμα και κέρδισε το έπαθλο φαγητού. Βέβαια, είχε την ευκαιρία να πάρει μαζί του ακόμα δύο άτομα και επέλεξε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.