Survivor Spoiler: Ποια παίκτρια αποχωρεί την Κυριακή;

Survivor

Αλλάζουν οι ισορροπίες για ακόμα μια φορά στο Survivor.

Εκρηκτική ήταν η εβδομάδα που παρακολουθήσαμε στο Survivor, με πολλά αγωνίσματα ασυλίας, νικητές και προτεινόμενους προς αποχώρηση. Νικητής της πρώτης ασυλίας ήταν ο Σάκης, ο οποίος έδωσε υποψήφια προς αποχώρηση την Καρολίνα. Τη δεύτερη ασυλία κέρδισε η Μαριαλένα, η οποία έδωσε με τη σειρά της ως δεύτερη υποψήφια την Ελένη.

Τη νύχτα της Τετάρτης, οι παίκτες του Survivor βρέθηκαν εκ νέου απέναντι από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν ποιος ή ποια θα συμπλήρωνε την τριάδα. Σε ένα ακόμα έντονο συμβούλιο οι ισορροπίες διατηρήθηκαν στην… κόψη του ξυραφιού!

Στο τελευταίο, για αυτή την εβδομάδα, αγώνισμα ασυλίας κατόρθωσε να αποσπάσει την νίκη ο Ηλίας Μπόγδανος. Για αυτό και ο νεαρός τραγουδιστής ήταν εκείνος που θα έπρεπε να «δείξει» τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση που θα ήταν με το ένα πόδι εκτός του Survivor. Και η απόφαση που πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος είχε όνομα… Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Αμέσως μετά την σχετική ανακοίνωση, ο Σάκης Κατσούλης ζήτησε σαν προσωπική χάρη από τον Ηλία Μπόγδανο να πάρει εκείνος την θέση της συμπαίκτριας του. Κάτι, όμως, που δεν έγινε δεκτό από τον τραγουδιστή που επέμεινε στην απόφαση του παρά την πίεση που δέχθηκε.

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε ποιοι από τους 3 παίκτες θα παραμείνουν στο Survivor, ενώ η αποχώρηση του παίκτη με τις λιγότερες ψήφους, θα γίνει την Κυριακή.

Θυμίζουμε πως το πρόγραμμα των αγωνισμάτων στο Survivor έχει αλλάξει. Πλέον, τις Κυριακές θα διεξάγονται διεθνείς αγώνες με τη συμμετοχή Τούρκων και Ρουμάνων παικτών. Τα αγωνίσματα ασυλίας πραγματοποιούνται από εδώ και πέρα τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη.

Τις τρεις ασυλίες θα διεκδικούν όλοι οι παίκτες και μόνο ο εκάστοτε νικητής θα έχει το δικαίωμα να ψηφίσει αυτό που επιθυμεί να τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση. Έτσι, μετά την Καρολίνα και την Ελένη οι οποίες βρίσκονται στον τάκο αυτή την εβδομάδα στο Survivor, μένει ο αποψινός αγώνας.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με μεγάλη επιφύλαξη καθώς κάποιες φορές δεν ισχύουν, η παίκτρια που θα αποχωρήσει την ερχόμενη Κυριακή είναι η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.