Survivor Spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα επάθλου για το φαγητό;

Survivor

Κόκκινοι ή Μπλε θα μπουν με το δεξί στη νέα Survivor εβδομάδα;

Νέα εβδομάδα για το Survivor ξεκινάει απόψε, Κυριακή και όλες οι ισορροπίες μπορούν να ανατραπούν με αρχή το αγώνισμα επάθλου. Έπειτα από την απρόσμενη αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά, η κόκκινη και η μπλε ομάδα θα βρεθούν εκ νέου στο στίβο μάχης με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Μια νίκη σε ένα αγώνισμα επάθλου, η οποία και θα τους προσφέρει το έπαθλο του φαγητού! Ποια ομάδα, όμως, θα ξεκινήσει με το… δεξί τη νέα αυτή εβδομάδα;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, την πολυπόθητη αυτή νίκη θα κατορθώσει να πάρει η ομάδα των Μπλε έπειτα από έναν απαιτητικό αγώνα.

Μένει να δούμε, λοιπόν, ποια θα είναι η επόμενη ημέρα στην ήδη πληγωμένη κόκκινη ομάδα. Όπως ανακοίνωσε, στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός εκείνος που κλήθηκε να αποχωρήσει από την ομάδα των κόκκινων και να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς. Το αποτέλεσμα αποτέλεσε σε κάθε περίπτωση έκπληξη, τόσο για τους παίκτες όσο και για τους τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωση, καθώς ο γνωστός ηθοποιός διαμόρφωσε στην πορεία του παιχνιδιού την κόκκινη ομάδα λόγω των -μέχρι τότε- καλών αποτελεσμάτων στα αγωνίσματα κι από κάποιους είχε θεωρηθεί ως αρχηγός.