Survivor: «Πλήρωσαν» ακριβά την πολύωρη φυγή ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης

Survivor

Τιμωρήθηκαν με ποινή οι δυο παίκτες του Survivor;

Απόντες από την παραλία των Μπλε στο Survivor, μάλιστα για πολλή ώρα, βρέθηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης. Μια απουσία που παραξένεψε καθώς και ανησύχησε τους συμπαίκτες τους.

Όταν, μάλιστα, κάποια ώρα οι δύο παίκτες επέστρεψαν στην παραλία, οι δικαιολογίες που χρησιμοποίησαν δεν έμοιαζαν να καλύπτουν τα υπόλοιπα μέλη της Μπλε ομάδας.

Έτσι, ήρθε η ώρα του συμβουλίου για να τους ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός την όποια ποινή.  «Έχουν συμβεί κάποια γεγονότα τα οποία μας αναγκάζουν να αλλάξουμε τη ροή του συμβουλίου. Έχουν τεθεί κάποια όρια και έχουν να κάνουν με τον χώρο τον οποίο ζείτε, τις παραλίες σας» τόνισε, αρχικά, ο παρουσιαστής του Survivor.

Συνεχίζοντας, ο Γιώργος Λιανός πρόσθεσε πως «δύο παίκτες ξεπέρασαν αυτά τα όρια και μάλιστα για πολύ μεγάλο διάστημα. Αποτέλεσμα ήταν η παραγωγή να ανησυχήσει και να κινηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός για να βρεθούν».

«Για την επόμενη ομάδα, η Μπλε ομάδα θα έχει κατά 20% λιγότερες προμήθειες. Αυτές αφορούν κατά 10% τον Αλέξη και κατά 10% τον Chris. Επίσης, στους επόμενους δύο αγώνες που θα υπάρχει έπαθλο φαγητού και θα κερδίσει η Μπλε ομάδα, οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες δεν θα μπορέσουν να απολαύσουν το έπαθλο αυτό» συμπλήρωσε.

Σε κάθε περίπτωση, βαριά η ποινή για τους δυο παίκτες του Survivor…