Survivor: «Πέταξε» ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην αγκαλιά της μητέρας του

Survivor

"Μητέρα, μανούλα, μαμά" φώναξε o παίκτης των Κόκκινων στο Survivor All Star.

Την grande έκπληξη στο Survivor All Star έμελλε να συναντήσει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ανάμεσα σε άλλους, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που προβλήθηκε τη νύχτα της Τετάρτης στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Σε αυτό το κορυφαίο έπαθλο, κατά τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό, οι παίκτες της νικήτριας ομάδας θα είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν μετά το πέρας τους αγωνίσματος τα αγαπημένα τους πρόσωπα τα οποία και ταξίδεψαν από την Ελλάδα στον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι, λίγο πριν ριχθούν η μπλε και η κόκκινη ομάδα στον στίβο μάχης διεκδικώντας την πολυπόθητη νίκη, όλοι είχαν την ευκαιρία να αγκαλιάσουν για μια μόνο στιγμή τους δικούς τους ανθρώπους. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, λοιπόν, θα μπορούσε να σφίξει στην δική του αγκαλιά την αγαπημένη του μητέρα που ταξίδεψε στο Survivor All Star μόνο για εκείνον.

Γι’ αυτό και ο όμορφος personal trainer και παίκτης της κόκκινης ομάδας στο Survivor All Star… «πέταξε» μόλις την είδε να βγαίνει από το μαύρο βαν.

«Μητέρα, μανούλα, μαμά! Ήμουν σίγουρος ότι θα έρθεις και θα φοράς λευκά! Τι κάνεις; Το παλτό μου το έφερες γιατί κρυώνω; Πως πάνε τα πράγματα;» ρώτησε, αρχικά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος γεμάτος χαμόγελο την μητέρα του για να την συστήσει μετά στους συμπαίκτες του.