Survivor: «Περίμενα ότι ο Τριαντάφυλλος θα ξεχωρίσει αλλά δεν τον βλέπω νικητή»

Γιώργος Δασκουλίδης

Όσα είπε ο Γιώργος Δασκουλίδης για το Survivor και τον Τριαντάφυλλο!

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο Γιώργος Δασκουλίδης το πρωί της Τετάρτης. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο Survivor και τη συμμετοχή του καλού του φίλου και συναδέλφου, Τριαντάφυλλου.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Δασκουλίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν σίγουρος ότι ο Τριαντάφυλλος θα ξεχωρίσει στο Survivor. Είναι άνθρωπος ο οποίος θα βγει μπροστά, θα ξεχωρίσει με τις ατάκες του, την πλάκα του. Νικητή, όμως, δεν τον βλέπω. Στην τελική κατάληξη πιστεύω ότι θα είναι παιδιά πιο low profile».

Τον Γιώργο Λιβάνη τον έμαθε όλη η Ελλάδα. Τώρα, από κει και πέρα, τον τρόπο που τον έμαθε ή πως τον έμαθε, αυτό είναι θέμα προσωπικό. Άμα θέλω να μη συζητάνε κάτι για μένα, θα το σταματήσω εκείνη τη στιγμή. Με δύο παρεμβάσεις έχουν τελειώσει όλα. Λέω αυτό που πρέπει να πω και τελείωσε. Άρα, λοιπόν, φαντάζομαι ότι για να το αφήνουν έτσι μετέωρο, βολεύει όλους » πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

«Η συνεργασία με τον Τριαντάφυλλο ήταν άψογη. Είναι αυτό που λέμε μεγάλο παιδί που, όταν νιώσει ότι τον σέβεσαι θα σε σεβαστεί δέκα φορές. Πολλούς έχει βοηθήσει που στην πορεία δεν του το αναγνώρισαν όσο θα έπρεπε».