Survivor: Περασμένα ξεχασμένα όλα για Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρο Μαρτίκα

Survivor

"Μου έχει λείψει πάρα πολύ αυτό που είχαμε με τον Σπύρο και νιώθω ότι μπορώ να το ξανακερδίσω άμα θέλω" παραδέχθηκε στο Survivor η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ένα τρυφερό ενσταντανέ φερμένο από τα παλιά έχουν στο νέο επεισόδιο του Survivor ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου στην καλύβα τους. Σε αυτό, αν και η γοητευτική παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ζητάει απεγνωσμένα από τον El Profesor μια συγνώμη, τα πράγματα δείχνουν να λειαίνοντα στη μεταξύ τους σχέση.

Ειδικότερα, στο αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφάλισε το zappIT, η Βρισηίδα Ανδριώτου τόνισε στην κάμερα του Survivor πως «καθώς μιλούσα με τον Σπύρο, τον έπιασε ένα χαζογελάκι και του είπα πως δεν είναι αστείο αυτό που συμβαίνει μεταξύ μας γιατί πρέπει να μου ζητήσει συγνώμη. Με κοιτούσε όμως με ένα βλέμμα… Το παλιό βλέμμα του Σπύρου… Απλά με κοιτούσε, χάζευε. Του μιλούσα και αυτός χάζευε. Αισθάνθηκα ξανά ένα άλλο vibe από τον Σπύρο, αυτό το παλιό το vibe που θέλει να με αγκαλιάσει, να με φιλήσει και να με προστατεύσει».

«Το να μιλάω με τον Σπύρο και να με προσέχει και να με προστατεύει μου έχει λείψει πάρα πολύ και νιώθω ότι μπορώ να το ξανακερδίσω άμα θέλω. Νομίζω ότι ήδη το έχω καταφέρει με απλή συζήτηση. Δεν ξέρω γιατί αλλά ο Σπύρος μού φάνηκε πολύ ανοιχτός στο να μπορέσει να γυρίσει όλο αυτό που είχαμε και μου έχει λείψει πολύ. Με είχε στεναχωρήσει πάρα πολύ το γεγονός που είχε συμβεί μεταξύ μας και αυτό με έκανε κιόλας να θυμώνω. Είχα νευριάσει πάρα πολύ. Είναι δυνατόν να έχω επιλέξει έναν σύντροφο, ο οποίος δεν παραδέχεται το λάθος του; Ήμουν έξαλλη αλλά το παραδέχθηκε, ζήτησε συγνώμη και μου άρεσε αυτό» συμπλήρωσε η παίκτρια της μπλε ομάδας στο Survivor.

Ολόκληρο το νέο επεισόδιο του Survivor, απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.