Survivor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια – «Βλακάκο δεν θα με ξαναπείς» – «Αφού είσαι»

Survivor

"Για μένα είναι προσβλητικό να μου στέλνει φιλάκια ένας άντρας".

Ένα θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον Χριστόφορο και τον Φάνη εκτυλίχθηκε στο αποψινό (2/4) επεισόδιο του Survivor. Οι δύο παίκτες λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια αμέσως μετά το flag race, όταν ο πρώτος απευθύνθηκε στον δεύτερο χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό «βλακάκο».

«Σε έχω προσβάλει ποτέ; Βλακάκο δεν θα τολμήσεις να με ξαναπείς ποτέ! Ό,τι κι αν έχει γίνει δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με αποκαλείς βλακάκο», είπε εμφανώς εξοργισμένος ο Φάνης Μπολέτσης, με τον συμπαίκτη του να του απαντά: «Αφού είσαι βλακάκος. Βλακάκος είσαι» και τους υπόλοιπους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Γκρίνιαζε για τον πόντο και του λέω: φιλάκια. Και μου λέει: άκουσε να δεις, βλακάκο. Δεν θα πέσω στην παγίδα του, δεν τον προκάλεσα καν, δεν του είπα τίποτα. Ίσα-ίσα ήμουν ήρεμος. Στην τελική δεν έχω να αποδείξω τίποτα στο Survivor, ούτε πνευματικά ούτε αγωνιστικά», τόνισε ο Φάνης Μπολέτσης στους συμπαίκτες του για το επίμαχο περιστατικό.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ασυλίας, τον οποίο κέρδισαν οι Μπλε, το θέμα συζητήθηκε εκ νέου από τις δύο ομάδες. Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους εμπλεκόμενους παίκτες να εξηγήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί μεταξύ τους.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος δημιουργεί εντάσεις. Όλοι έχουμε έρθει εδώ με ένταση αλλά δεν νοείται να χαρακτηρίζεις ανθρώπους έτσι. Δεν θα άρεσε σε κανέναν», σημείωσε ο Φάνης Μπολέτσης.

«Για μένα είναι προσβλητικό να μου στέλνει φιλάκια ένας άντρας. Νομίζω ότι ήμουν και πολύ ευγενικός που τον είπα απλώς βλακάκο. Να σκεφτεί λίγο ο Φάνης τι έχει πει για τους άλλους. Δεν έχω να του ζητήσω συγνώμη για κάτι», είπε ο Χριστόφορος από την πλευρά του, δικαιολογώντας τη στάση του στο περιστατικό στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.