Survivor Πανόραμα: Η πρεμιέρα της Ντορέττας Παπαδημητρίου!

Survivor Πανόραμα

Όλα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια!

Πρεμιέρα έκανε σήμερα στον ΣΚΑΙ η Ντορέττα Παπαδημητρίου με το Survivor Πανόραμα. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια θα έχει στο πλευρό της τους Κωνσταντίνο Βασάλο και Ευρυδίκη Βαλαβάνη και όπως χαρακτηριστικά τόνισε είναι η “φυσική εξέλιξη του ΕΔΩ Survivor”.

[dfp_ads id=236982]

«Καλώς ήρθατε στην πρεμιέρα του Survivor Πανόραμα. Μία εκπομπή που έχετε αγαπήσει από πέρυσι, η φυσική εξέλιξη του ΕΔΩ Survivor που παρακολουθούσατε μέχρι την Παρασκευή από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Θα είμαστε εδώ κάθε μέρα από τις 17:30 και θα λέμε το οτιδήποτε συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο. Πράγματα που βλέπετε εσείς στα επεισόδια που προβάλλονται το βράδυ… Πράγματα που δεν βλέπετε, αλλά θα τα βλέπετε μόνο εδώ αποκλειστικά.

Τα πλάνα μας φυσικά σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση από το επεισόδιο της ημέρας. Και όλα τα σχόλια, τα συναισθήματα, οτιδήποτε ζουν οι παίκτες, τις εμπειρίες τους, τις σκέψεις τους.

Αυτοί που φεύγουν από το παιχνίδι θα έρχονται εδώ για να μας περιγράψουν όλη την εμπειρία του Survivor», είπε μεταξύ άλλων η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δείτε την πρεμιέρα του Survivor Πανόραμα…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!