Survivor Πανόραμα: Η Μπάγια Αντωνοπούλου καλησπέρισε τους τηλεθεατές από τον ΣΚΑΙ! «Για εμένα είναι ένα καινούριο ξεκίνημα…»

Survivor Πανόραμα

Μαζί της η Λάουρα Νάργες και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

Το Survivor Πανόραμα επέστρεψε στις οθόνες μας για να σχολιάσει όλα όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor Ελλάδα – Τουρκία. Η Μπάγια Αντωνοπούλου άφησε την πρωινή ενημέρωση και καλησπέρισε τους τηλεθεατές από τον ΣΚΑΙ ως κεντρική παρουσιάστρια της απογευματινής εκπομπής. Μαζί της η Λάουρα Νάργες που έχει ζήσει ως survivor για να μεταφέρει τη δική της εμπειρία που θα προσεγγίζει όσο το δυνατόν περισσότερο εκείνη των παικτών, αλλά και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος που με το εύστοχο χιούμορ του θα προσεγγίζει μάλλον συχνά τις… σκέψεις των τηλεθεατών.

«Σας καλωσορίζουμε στο Survivor Πανόραμα, την εκπομπή που θα ασχολείται με το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς, το Survivor, φυσικά. Για εμένα είναι ένα καινούριο ξεκίνημα στην οικογένεια του ΣΚΑΙ και επειδή με ρωτάτε και στα social media… ναι έχω πολύ άγχος, αλλά έχω και μεγάλη χαρά, γιατί ήμουν τηλεθεάτρια του Survivor και τώρα θα το ζήσω από μέσα, και θα βλέπω και θα μαθαίνω και θα μεταφέρω και σε εσάς φυσικά ό,τι γίνεται στο Survivor. Κι επειδή οι παρέες είναι αυτές που γράφουν ιστορία, δεν είμαι μόνη μου, στην παρέα μου είναι η Λάουρα Νάργες και φυσικά ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος. Καλή αρχή να έχουμε παιδιά!» ανέφερε η Μπάγια Αντωνοπούλου στην έναρξη της πρεμιέρας του Survivor Πανόραμα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!