Survivor: Πανικός με Μαρτίκα κι Εμμανουήλ – Βρίστηκαν άσχημα

Survivor

Survivor: "Είναι ψεύτης. Λέω μια ατάκα στον αέρα που λένε οι Άγγλοι κι Αμερικάνου, f...k you. Το είπα στον αέρα κι όχι σε κάποιον προσωπικά. Ηλίθιε. Κοίτα τη μούρη του".

Γυαλιά καρφιά στο Survivor ανάμεσα σε Σπύρο Μαρτίκα και Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Ο Σπύρος ξεκίνησε με αιχμές για τον Κωνσταντίνο και στη συνέχεια επικράτησε χαμός: «Ήρθες εδώ για να δημιουργήσεις με ένταση, ίντριγκες κι αυταπάτες ταραχή σε μια ομάδα με ισορροπία… Δεν σε πιστεύει κανείς… Πολλά παιδιά προσπαθήσαμε να συνετίσουμε τον Κωνσταντίνο με την ομάδα, επειδή παραφέρεται με ασέβεια κι αγένεια. Η αγενής προσωπικότητά σου σε κάνει να είσαι ψεύτης κι αγενής; Ντρέπομαι ότι ήρθες εδώ να παρουσιαστείς και εκθέτεις τη μητέρα σου τόσο απροκάλυπτα. Απαράδεκτε.»

Από την άλλη ο Εμμανουήλ είπε: «Έχω καταλάβει πολύ καλά το χαρακτήρα του Μαρτίκα. Είναι ένας άνθρωπος που πατά επί πτωμάτων και δεν τον ενδιαφέρει αν πονάς. Είναι ψεύτης. Λέω μια ατάκα στον αέρα που λένε οι Άγγλοι κι Αμερικάνου, f…k you. Το είπα στον αέρα κι όχι σε κάποιον προσωπικά… Ηλίθιε. Κοίτα τη μούρη του… Το παίζει φίλος παντού κι από πίσω βρίζει.»