Survivor: «Πάγωσε» τους πάντες ο Νίκος Μπάρτζης χτυπώντας στο κεφάλι του

Survivor

"Ο Νίκος εκεί έχει χτυπήσει το κεφάλι του" αναφώνησε ο παρουσιαστής του Survivor All Star!

Στον στίβο μάχης για το αγώνισμα ασυλίας ρίχθηκαν οι παίκτες του Survivor All Star, το βράδυ της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ. Ανάμεσα στο πλήθος των αναμετρήσεων, ο Νίκος Μπάρτζης κλήθηκε να αναμετρηθεί με την Σταυρούλα Χρυσαειδή ώστε να της «κόψει» μια ζωή.

Λίγο πριν την αυλαία του δυναμικού αγώνα, όμως, ένα χτύπημα του παίκτης της μπλε ομάδας έμελλε να «παγώσει» προς ώρας του υπόλοιπους παίκτες του Survivor All Star που παρακολουθούσαν από τον πάγκο. Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός διέκοψε τη ροή του αγώνα τονίζοντας πως «ο Νίκος εκεί έχει χτυπήσει το κεφάλι του περνώντας».

«Την κραυγή του Νίκου Μπάρτζη ήρθε να διακόψει ο Σάκης Κατσούλης που του φώναξε, «Ανοιξε; Άνοιξε; Μην περπατάς, μην περπατάς». Την αγωνία της δεν έκρυψαν τόσο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από τον πάγκο των Κόκκινων όσο ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Στέλλα Ανδρεάδου από τον πάγκο των Μπλε. «Χτύπησε το κεφάλι του στο ξύλο! Πήγε να σηκωθεί και την έφαγε στο πλάι, στο πλαϊνό ξύλο» εξήγησε ο Σάκης Κατσούλης στη σύντροφο του.

«Ο τραυματισμός του Νίκου δεν εμπνέει κάποια ανησυχία οπότε συνεχίζουμε από το ίδιο σημείο από το οποίο μείναμε» εξήγησε ο παρουσιαστής του Survivor All Star για να σφυρίξει τη συνέχιση της αναμέτρησης ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.