Survivor: «Πάγωσε» τους πάντες ο νέος τραυματισμός – Σφάδαζε από τον πόνο και τον έβγαλαν σηκωτό

Survivor

Σοκ στους Μαχητές του Survivor!

Μια πολύ έντονη στιγμή στο νέο επεισόδιο του Survivor, το οποίο και προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ το βράδυ της Τετάρτης, είχε ο Σταμάτης Ταλαδιανός. Κι αυτό μιας και ο νεαρός παίκτης των Μαχητών έμελλε να υποστεί έναν απρόσμενο τραυματισμό μόλις έκανε τα πρώτα μέτρα στο νέο στίβο μάχης.

Εκεί, έχοντας σαν αντίπαλο τον Ντάνιελ Νούρκα, ο παίκτης του Survivor έπεσε ξαφνικά στο έδαφος με τον Γιώργο Λιανό να σφυρίζει κατευθείαν την διακοπή της μονομαχίας. «Έχει τραυματισμό ο Σταμάτης! Τράβηγμα στον προσαγωγό φαίνεται να είναι αυτό» αναφώνησε αμέσως ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Στο επόμενο, κοντινό, πλάνο είδαμε τον παίκτη της μπλε ομάδας να σφαδάζει από τον πόνο και να μονολογεί με αγανάκτηση. «Όχι, ρε γαμ… Πάλι στο ίδιο πόδι, ρε φίλε! Και πριν στο ίδιο, πάλι εδώ πέρα βρήκα! Πω, πω! Με τραβάει εδώ μέσα, με τραβάει
εδώ».

«Πάλι βρήκα σε αυτό το πράγμα, εδώ πέρα! Και πριν στο ίδιο βρήκα» φώναξε, εκνευρισμένος, ο Μαχητής για να βγει με την βοήθεια τριών ατόμων προσωρινά από τον αγωνιστικό χώρο. «Από ότι φαίνεται ο Σταμάτης δεν θα μπορέσει να συνεχίσει, περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει στα δεύτερα ματσαρίσματα. Πήγε στην τέντα του γιατρού, δέχθηκε την περιποίηση του και τώρα επιστρέφει σιγά σιγά στον πάγκο του» ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός τους υπόλοιπους παίκτες.

Για την Survivor ιστορία, δε, ο Σταμάτης Ταλαδιανός κάθισε λαβωμένος στον πάγκο των Μαχητών μη μπορώντας να πιστέψει πως τον βρήκε αυτό το νέο πλήγμα.