Survivor: Όταν ο Στάθης Σχίζας ξεπέρασε τον εαυτό του – «Δεν είχαμε ίχνος φαγητού»

Survivor

Όσα εξομολογήθηκε ο Στάθης Σχίζας στον τελικό του Survivor.

Στον μεγάλο τελικό του Survivor υποδέχθηκε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός τόσο τους δύο φιναλίστ, Στάθη Σχίζα και Άρη Σοϊλέδη όσο και το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη νύχτα της Τετάρτης.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο Στάθης Σχίζας κλήθηκε να θυμηθεί την πιο δύσκολη περίοδο που έζησε στον Άγιο Δομίνικο. «Απίστευτες αναμνήσεις, θυμάμαι ένα ένα τα run, θυμάμαι την κάθε μέρα ακριβώς τι κάναμε. Γύρισα πίσω και είναι συγκλονιστικό αυτό το πράγμα που έχουμε περάσει όλοι οι παίκτες στο Survivor. To σημείο που πίστεψα στον εαυτό μου, ότι το ξεπέρασα και αυτό, ήταν όταν κάναμε συνεχόμενες ήττες για μια περίοδο. Είχαμε πάρα πολλές ήττες και δεν είχαμε… όχι να φάμε, δεν είχαμε ούτε κόκκο ρυζιού για να φάμε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο φιναλίστ του μεγάλου τελικού.

«Θυμάμαι πως ήμασταν για 20 μέρες σερί χωρίς ίχνος φαγητού. Και κάθομαι τώρα και σκέφτομαι πως 20 λεπτά κάθομαι χωρίς φαγητό στην πραγματική μου ζωή και με πιάνει τρέλα! 20 μέρες συνεχόμενες χωρίς φαγητό; Πηγαίναμε όμως και αγωνιζόμασταν, παλεύαμε για να νικήσουμε τα έπαθλα και στο τέλος τα καταφέραμε. Από και ύστερα πιστεύω πως ξεπέρασα τον εαυτό μου» πρόσθεσε, ακόμα, ο Στάθης Σχίζας στο Survivor το βράδυ της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ.