Survivor: «Όπως και στη δική μου περίπτωση, η αποχώρηση της Λάουρας σημαίνει ότι…»

Λάουρα Νάργες

Πρώην παίκτης του Survivor σχολιάζει το απρόσμενο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που έβγαλε εκτός Survivor τη Λάουρα.

Ο Πάνος Αργιανίδης μιλά για την αποχώρηση της Λάουρας από το Survivor, γεγονός που ο κόσμος δεν περίμενε…

[dfp_ads id=236982]

«Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι η ανατροπή γίνεται ανά πάσα στιγμή στο Survivor. Η αποχώρηση της Λάουρας σηματοδοτεί το γεγονός ότι όπως και στη δική μου αποχώρηση, ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να φύγει. Άλλον μπορεί να περιμένεις, άλλο τελικά μπορεί να φανεί προς τα έξω ότι θα συμβεί. Αυτό μπορεί να αφήσει υπόνοιες για πολλά πράγματα.

Ωστόσο, θεωρώ ότι η Λάουρα είναι μια παίκτρια που θα αξιοποιήσει πολύ καλά τη δημοσιότητα της όταν βγει και είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί.»

Είναι το αγαπημένο παιδί του Τούρκου παραγωγού;

«Θεωρώ ότι οι παίκτες δεν είχαν άμεση και προσωπική επαφή με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ωστόσο η Λάουρα είναι ένα παιδί που έχει πολύ καλή σχέση με όλους. Και με την παραγωγή, αλλά και με τους συμπαίκτες. Νομίζω στο πρόσωπο της έχουν επενδύσει αρκετά όλοι γιατί είναι ένα παιδί το οποίο στη συνύπαρξη και τη συμβίωση στην παραλία πάντα έδινε τον καλύτερο της εαυτό και νομίζω ότι ήταν και από τους λόγους που έμεινε τόσο πολύ στο παιχνίδι. 

Αθλητικά μπορεί να μην είναι τόσο καλή, ωστόσο είναι μια κοπέλα που έχει πείσμα και δύναμη και έδινε τον καλύτερο της εαυτό. 

Για την αλλαγή στην συμπεριφορά του Γιώργου Αγγελόπουλου

Η αποδόμηση του κάθε παίκτη μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή για αυτό και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το τελικό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάς ότι και στη δική μου περίπτωση ο χαρακτήρας μου βγήκε πολύ έντονος στην αρχή του παιχνιδιού και στη συνέχεια σε κάποιο διάστημα άλλαξε. Ο χαρακτήρας δεν αλλάζει, αλλά ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται και περνάει προς τα έξω η εικόνα του κάθε παίκτη είναι κάτι που μπορεί να ανατραπεί.»