Survivor: Οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στην πιο κρίσιμη εβδομάδα

Survivor

Survivor: Δύο υποψήφιους προς αποχώρηση "έκρυβε" το πρώτο συμβούλιο.

Την πιο κρίσιμη εβδομάδα διανύει το Survivor κι η παραμικρή λεπτομέρεια πλέον κρίνει τα πάντα για το μεγάλο τελικό.

Η αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα ήταν κάτι που ήθελαν πολλοί και σκόρπισε χαμόγελα στους παίκτες αλλά τώρα πλέον πρέπει να διαχειριστούν τα νέα δεδομένα. Οι έξι παίκτες του Survivor επιδόθηκαν σε ένα σκληρό αγώνα για την ασυλία καθώς κανείς δεν θέλει να είναι αυτός που θα αποχωρήσει, λίγο πριν το φινάλε. Όπως είχε ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός, αυτήν την εβδομάδα θα υπάρξουν δύο αποχωρήσεις ούτως ώστε να διαμορφωθεί η τελική τετράδα.

Απόψε την ατομική ασυλία κέρδισε για ακόμα μία φορά ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος έχει δείξει τεράστια δυναμική και βάζει πλώρη για το μεγάλο τελικό του Survivor. Στη συνέχεια ακολούθησε το Συμβούλιο του Νησιού για τις δύο ομάδες, ούτως ώστε να καθοριστεί ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Το αποτέλεσμα έδειξε ισοψηφία κι έτσι προέκυψαν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αυτοί ήταν ο Νίκος Γιάννης κι η Μαίη Εμμανουηλίδου.

Η Μαίη ανέφερε πως το περίμενε να είναι ξανά υποψήφια, όπως την προηγούμενη εβδομάδα κι ότι δεν έχει καταλάβει τα κριτήριά τους. Ο Νίκος δήλωσε πως ήθελε να είναι υποψήφιος για να δει αν ο κόσμος τον θέλει στο Survivor και θέλει να τον στηρίξει.