Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Ροδάνθης Καπαρού μετά την αποχώρησή της!

Ροδάνθη Καπαρού

Όλα όσα είπε η πρώην, πλέον, παίκτρια των Μαχητών!

Η Ροδάνθη Καπαρού αποχώρησε την προηγούμενη Πέμπτη από το Survivor και σήμερα στο Πανόραμα προβλήθηκαν οι πρώτες της δηλώσεις.

[dfp_ads id=236982]

«Έχω περίεργα συναισθήματα. Από τη μία χαίρομαι που επιτέλους θα γυρίσω πίσω, θα δω την οικογένειά μου, θα γυρίσω πίσω στην καθημερινότητά μου. Από την άλλη στεναχωριέμαι γιατί πλέον πέντε μήνες τώρα συνήθισα να κοιμάμαι στην καλύβα, να κοιμάμαι στο σανίδι, να πηγαίνω για αγώνισμα, να βλέπω τα παιδιά… Είχα άλλη καθημερινότητα. Οπότε, από τη μία χαίρομαι, αλλά από την άλλη στεναχωριέμαι κιόλας που τελειώνει όλο αυτό για μένα. Αυτή η εμπειρία μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα, τα οποία πιστεύω ότι θα τα καταλάβω όταν θα γυρίσω πίσω στην Ελλάδα.

Που θα είμαι πιο ήρεμη, θα έχει κατασταλάξει όλο αυτό μέσα μου. Θα είμαι πιο συνειδητοποιημένη. Πάντως, μου δίδαξε πράγματα, τα οποία θα με ακολουθούν σε όλη μου τη ζωή και θα με κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο νικητής του Survivor γιατί φέτος τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ο κάθε παίκτης έχει τη δική του δυναμική, όπως έχουμε δει. Αυτό που θέλω κι εύχομαι είναι ο νικητής να είναι Μαχητής. Όποιος από τους Μαχητές και να βγει νικητής, θα χαρώ πάρα πολύ», είπε η Ροδάνθη Καπαρού.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!