Survivor: Οι Κόκκινοι «πυροβόλησαν» αδιανόητα τον Τζέιμς Καφετζή

Survivor

"Ο Τζέιμς ο σουβλατζής, γιατί σουβλατζή τον λέω πλέον, έδωσε τον Πάνο Καλλίδη που τον έχουν καταντήσει παραδουλεύτρα των Μπλε" τόνισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο Survivor της Τετάρτης.

Το πιο ήρεμο πρωινό στο Survivor είχαν, στο επεισόδιο της Τετάρτης, οι Κόκκινοι οι οποίοι δεν θα επηρεαστούν καθόλου αυτή την εβδομάδα με την αποχώρηση. Έτσι, με την πιο όμορφη διάθεση, η κόκκινη ομάδα σχολίασε την απόφαση του Τζέιμς Καφετζή να «δώσει» τον Πάνο Καλλίδη.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο ο Τριαντάφυλλος όσο ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Ηλίας Μπόγδανος… απασφάλισαν κατά του μπλε παίκτη!

«Βρε Τζέιμς πως μας τα έκανες έτσι βρε αδελφέ; Πες μας την αλήθεια! Πες ότι δεν γουστάρεις αγωνιστικά και μην τα μαγειρεύεις άλλο! Φτάνει… Φτάνει ρε αδελφέ μου, το κατάλαβαν μέχρι και οι φλόγες μπροστά που τις κοίταζε ο Κοψιδάς και έκανε διαλογισμό μες στο συμβούλιο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Τριαντάφυλλος και Γιώργος Ασημακόπουλος διακωμώδησαν με τον καλύτερο τρόπο την επιλογή του Τζέιμς Καφετζή να ψηφίσει τον Πάνο Καλλίδη αντί του Νίκου Μπάρτζη! «Πραγματικά έκλαψα χθες στο συμβούλιο. Ο Τζέιμς ο σουβλατζής, γιατί σουβλατζή τον λέω πλέον, έδωσε τον Πάνο Καλλίδη που τον έχουν καταντήσει παραδουλεύτρα των Μπλε! Κάνει τα πάντα! Σφουγγάρισμα, σκούπισμα, μαγείρεμα, φτιάχνει αλάτι και σίγουρα τον έχουν βάλει τον άνθρωπο να πλένει και τα πιάτα» τόνισε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Υπάρχει καλό κλίμα στους Κόκκινους, προς ώρας, και «βγαίνει» προς τα έξω…