Survivor: Oι δυο παρέες θα διασταυρώσουν τα ξίφη χωρίς να βρουν μέση οδό

Survivor

Survivor, απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Το παιχνίδι έγινε πλέον ατομικό και το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε χθες βράδυ με κομμένη την ανάσα, το πρώτο αγώνισμα επάθλου διατηρώντας το Survivor στην κορυφή της τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, το χθεσινό επεισόδιο ήταν πρώτο στη ζώνη του  με μέσο όρο 24,5% στο γενικό σύνολο του κοινού και 20,9% στο δυναμικό κοινό.

Στο αποψινό Survivor έρχεται ξανά η ώρα της ασυλίας! Το παιχνίδι, όμως, αλλάζει αφού κάποιοι δηλώνουν πως πλέον δεν θα ψηφίζουν αγωνιστικά. Κάποιοι άλλοι ξυπνούν με σκοπό να κερδίσουν αυτήν την ασυλία και να προστατευτούν.

Ο καθένας ξεχωριστά θα «παλέψει» για το στόχο του: να φτάσει δηλαδή στον τελικό και να φορέσει το κολιέ της ασυλίας. Ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες κάνοντας τους πάντες να καρδιοχτυπούν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ποιος ή ποια θα κερδίσει την πρώτη ασυλία;

Στο συμβούλιο του νησιού οι δυο παρέες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους χωρίς να καταφέρουν να βρουν τη μέση οδό. Ο Σπύρος Μαρτίκας δε διστάζει, για πολλοστή φορά, να αντιταχθεί στα λεγόμενα του Άρη Σοϊλέδη, όπως επίσης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Ποιος ή ποια θα είναι ο πρώτος υποψήφιος ή η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα;