Survivor: Οι Διάσημοι «αδειάζουν» τους Μαχητές για την «ειλικρίνειά» τους

Survivor

"Ένα μικρό παράδειγμα ειλικρίνειας ήταν λίγα λεπτά πιο πριν, όταν οι Μαχητές προσπαθούσαν να πείσουν όλο τον κόσμο ότι..."

Τη φράση του Ηλία Γκότση ότι θεωρεί πως ο Νικόλας Αγόρου και ο Πάνος Θεοδώρου είναι οι πιο ειλικρινείς παίκτες του Survivor, ανέτρεψαν οι Διάσημοι παρουσιάζοντας ένα πολύ συγκεκριμένο παράδειγμα αυτής της… ειλικρίνειας.

Χάρης Γιακουμάτος: Ένα μικρό παράδειγμα ειλικρίνειας ήταν λίγα λεπτά πιο πριν, όταν οι Μαχητές προσπαθούσαν να πείσουν όλο τον κόσμο ότι έτρεχαν κανονικά ο Νικόλας και ο Ηλίας με τον Πάνο, όπως έτρεχαν και με μένα. Κάτι που όλοι είδαμε ότι δεν έκαναν, γιατί ακολούθησαν τη στρατηγική τους να μην φάνε ζωές από τον Πάνο και ο Πάνος να κοντράρει εμένα.

[dfp_ads id=236982]

Κατερίνα Δαλάκα: Όταν βλέπεις να παίζουν ο Πάνος με τον Νικόλα και ο Νικόλας να πετάει έτσι… στο χώμα, να μην πετυχαίνει τον στόχο, να πηγαίνει περπατώντας, αυτό σημαίνει ότι παλεύεις να κερδίσεις; Πού ακριβώς είναι η ειλικρίνεια όταν όλοι καταλάβαμε ότι ο Ηλίας και ο Νικόλας τα είχαν παρατήσει πάνω στον αγώνα για να κερδίσει ο Πάνος;

Μελίνα Μεταξά: Είδαμε όλοι ότι όταν έπαιζαν οι Μαχητές μεταξύ τους ήταν παιδική χαρά, ενώ όταν έπαιζαν με τον Χάρη τα έδιναν όλα για όλα. Αυτό δεν κολλάει με όσα είπαν στο συμβούλιο ότι δεν είχαν κανένα σχέδιο και απλά έτυχε.

Βιργινία Δικαιούλια: Δεν ξέρω με τι κριτήρια λέει ο Ηλίας ότι κάποιος είναι ειλικρινής και κάποιος άλλος δεν είναι. Προφανώς εγώ με τον Ηλία δεν ήμασταν ποτέ πάρα πολύ κοντά, αλλά ο κάθε άνθρωπος έχει τα κουμπιά του. Μπορεί εγώ να μην «λύθηκα» με τον Ηλία και να μην ήμουν έξω καρδιά όπως είμαι εδώ με τα παιδιά, αν με αυτό θεωρεί ότι δεν ήμουν ειλικρινής, τότε δικαίωμά του. Εγώ ξέρω ποια είμαι και τι κάνω και δεν πρόκειται να ασχοληθώ με το τι είπε ο Ηλίας και ο κάθε Ηλίας.

Διαβάστε όλα τα νέα για το Survivor εδώ…