Survivor: Κωνσταντίνος Βασάλος για Κώστα Παπαδόπουλο – «Το κοινό βλέπει κι επιβραβεύει»

Survivor

Survivor: "Δεν υστερεί σε τίποτα από τον Μαρτίκα κι ήταν ξεκάθαρα θέμα στρατηγικής".

Τα κίνητρα της Κόκκινης ομάδας να βγάλουν παμψηφεί στον τάκο του Κώστα Παπαδόπουλο ανέλυσε η Μπλε ομάδα στο Survivor. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στήριξε την προσπάθειά του και το γεγονός πως έχει ανέβει αγωνιστικά κι ανέφερε:

«Θέλουν να μας πείσουν οι Κόκκινοι ότι η Γη δεν γυρίζει κι είναι επίπεδη. Απίστευτα πράγματα. Ποιος ο Κώστας Παπαδόπουλος, που για εμένα είναι ο πιο βελτιωμένος παίκτης κι η προσπάθεια που κάνει είναι προς μίμηση από ανθρώπους που δεν είναι γυμνασμένοι. Δηλαδή είναι 39 χρονών άνθρωπος με τέσσερα παιδιά, ζαχαροπλάστης και καμία σχέση με τον αθλητισμό κι έχει βάλει τα γυαλιά σε όλους. Έχει κερδίσει από την ομάδα μου τους πάντες και για εμένα αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται επιβράβευση» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τον Παπαδόπουλο στο Survivor.

«Δεν υστερεί σε τίποτα από τον Μαρτίκα κι ήταν ξεκάθαρα θέμα στρατηγικής. Ο Μαρτίκας έχει υποκινήσει πράγματα και καταστάσεις και βγήκε ο κακομοίρης ο Κώστας, που είναι μόνος του σαν την καλαμιά στον κάμπο, αλλά το κοινό βλέπει κι επιβραβεύει» συμπλήρωσε ο ίδιος στο Survivor.