Survivor: Ο Τριαντάφυλλος καίει και… «τελειώνει» τον Τάκη Καραγκούνια

Τριαντάφυλλος

Έτσι έδωσε στεγνά ο Τριαντάφυλλος τον μισθοφόρο του Survivor....

Μέσα από τα social media «χτύπησε» για το Survivor All Star, για μια ακόμα φορά, ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δεν δίστασε αυτή τη φορά να ρίξει τα… βέλη του προς τον Τάκη Καραγκούνια τα οποία και μοιάζει να ήταν «θανατηφόρα».

Ειδικότερα, μέσα από δυο ιστορίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να στηρίξει στο εξής ξανά τον μισθοφόρο του Survivor All Star εξηγώντας και τους λόγους. «Στις 24/1/2023 ήμουν εκεί γιατί στο υποσθέχηκα, Τάκη. Αλλά δεν είχα πει θα σε στηρίξω. Έχουμε φάει μαζί, έχουμε πάει στον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τα λέγαμε επί ώρες. Μου είπες πει πως έναν που δεν θες ούτε να βλέπεις είναι ο οδοντογλυφίδας για αυτά που έκανε το ’21».

«Στο τελευταίο επεισόδιο λες ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Ε, από τις 14 Φεβρουαρίου τέλος. Τελικά, Άρη Σοϊλέδη, έχεις 100% δίκιο και ζητάω ταπεινά συγνώμη» τονίζει ο τραγουδιστής.

«Τάκαρε, φίλε, τώρα τα φιλαράκια του φανταστικού παιδιού θα σε στηρίξουν! Φιλάκια πολλά με αγάπη» καταλήγει, με νόημα, ο Τριαντάφυλλος στις ιστορίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.