Survivor: Ο Τάκης Καραγούνιας άκουσε τι είχε συμβεί έξω με Μάριο Πρίαμο και Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor

Survivor: Ο Τάκης Καραγκούνιας μετέφερε όλο το ρεπορτάζ κι ο Γιώργος Ασημακόπουλος το συμπλήρωσε.

Οι εξελίξεις ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και στην Ελευθερία Ελευθερίου ήταν φυσικό να γίνουν αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους παίκτες του Survivor, οι οποίοι σχημάτισαν πηγαδάκια.

Για εμένα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον χθες, απ’ όλο το συμβούλιο είχαν η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος. Τι με νοιάζει τώρα ποιος ψήφισε εκεί και ποιον, εγώ για αυτά ψοφάω. Έχω το pitbull, τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος έχει το βιονικό αυτί και έμαθε τι έχει συμβεί» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με χαμόγελο στο Survivor.

Ο Τάκης Καραγκούνιας συνέχισε: «Εγώ άκουσα ότι κάτι υπήρχε απ’ έξω» και ο Γιώργος Ασημακόπουλος συμπλήρωσε το σκεπτικό του συμπαίκτη του: «Ο Μάριος το έπαιζε διπλό ταμπλό. Η Ελευθερία τα είχε με τον Μάριο, έτσι είπανε. Είχανε κάτι για δύο μήνες και μπήκε μέσα η Ελευθερίου και του είπε: Τι γίνεται εδώ αγάπη μου; Άλλα μου έταζες και παπ, του έριξε μία».

«Έχει πολλή ίντριγκα η ιστορία, μου αρέσει. Βέβαια κι εγώ έχω βρεθεί σε ανάλογη θέση πριν από χρόνια πριν πολλά χρόνια, εν αγνοία μου. Γινόντουσαν πολλά έξω που εγώ δεν τα ήξερα καν, οπότε μπορώ να καταλάβω την ψυχολογική κατάσταση του Πρίαμου, αυτή τη στιγμή» » πρόσθεσε ο Βασάλος στο Survivor.