Survivor: Ο Στέλιος Κρητικός “ξεσκεπάζει” τον Χάρο! «Είναι ψέματα όλα, ούτε μια αλήθεια δεν έχει πει»

Survivor

«Πήγε και έκανε την ανάγκη του εκεί που ξαπλώναμε τα βράδια…».

Ο Στέλιος Κρητικός ξεσπάθωσε κατά του Σώζοντα σήμερα στο Survivor Πανόραμα. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τι δεν είδαμε στο συμβούλιο που αποχώρησε, όσον αφορά τον καβγά τους, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλα περιστατικά που έχουν συμβεί στην παραλία των Διασήμων.

[dfp_ads id=236982]

«Στο συμβούλιο είδαμε μόνο εμένα να μιλάω και τον Σώζοντα. Πρέπει να σου πω ότι μίλησε και ο Μιχάλης και ο Νάσος και ο Τσίλης και η Κατερίνα… και επιβεβαίωσαν αυτά που είπα! Επίσης μίλησε ο Χάρης και είπε για το περιστατικό που είπα ότι “πες μου έναν λόγο που σε διαβάλλω;” και σηκώνεται και μου γυρνάει την πλάτη και φεύγει. Ο Χάρης ήταν μπροστά. Είπε ο Σώζων στο συμβούλιο ότι άκουσε τον Ηλία που φώναζε κάτι για το ψάρεμα, κάτι ήθελε, ότι άκουσε φασαρία και έφυγε…

Η ατάκα του Κρητικού στον Τανιμανίδη που δεν έδειξαν οι κάμερες!

Και επιβεβαίωσε ο Χάρης ότι δεν ήταν εκείνη η στιγμή που σου είπε ο Στέλιος, απλά ήταν άλλη στιγμή που σηκώθηκε κι έφυγε για τον Ηλία. Ο κόσμος δεν άκουσε ότι όλα αυτά που έλεγα επιβεβαιώθηκαν από τους ανθρώπους γύρω μου και από την αντίπαλη ομάδα. Και ο Ηλίας επίσης μίλησε και είπε ότι σε καμία στιγμή δεν πνιγόταν και δεν φώναζε. Επίσης μίλησε και η Ντάρια και είπε ότι “ναι, ήρθες και είπες ότι με διαβάλλει ο Μουρούτσος και ο Στέλιος”…», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κρητικός.

«Είναι ψέματα όλα αυτά που λέει, ούτε μια αλήθεια δεν έχει πει. Είμαστε όλοι μαζί στη φωτιά και έρχεται ο Σώζων και λέει στην Εύη “σήκω από τη σκιά, θέλω να κάτω εγώ”. Το ξέρεις αυτό; Και σηκώθηκε η Εύη και έκατσε ο Σώζων. Θα σου πω και κάτι άλλο… Εκεί που καθόμασταν το βράδυ και ξαπλώναμε, στον κορμό που λέμε, και ξαπλώναμε και βλέπαμε τα αστέρια και καθόμασταν και κουβεντιάζαμε τα βράδια, ο Σώζων πήγε και έκανε την ανάγκη του».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!