Survivor: Ο Σταμάτης «καρφώνει» τον Ντάνιελ – «Κάνεις μόκο, σε κάνουν άλλοι κουμάντο, παραδέξου το»

Survivor

Τεταμένο το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες του Survivor.

Στον στίβο μάχης για την τρίτη και τελευταία υποψηφιότητα της εβδομάδας ρίχνονται στο αποψινό (20/2) Survivor Μπλε και Κόκκινη Ομάδα. Μετά την ήττα των Μαχητών στη χθεσινή αναμέτρηση, η οποία οδήγησε στην υποψηφιότητα της Μαριλίνας, οι δύο ομάδες διεκδικούν τη νίκη και την τρίτη ασυλία.

Το κλίμα ανάμεσα στους Διάσημους και τους Μαχητές είναι τεταμένο και ο Σταμάτης δεν δίστασε να καταφερθεί τόσο εναντίον του Αλέξη Παππά όσο και εναντίον του Ντάνιελ Νούρκα, κριτικάροντας τη στάση που κρατάνε στο παιχνίδι.

«Στο χθεσινό συμβούλιο είχαμε να κάνουμε με τον δικηγόρο της Κόκκινης Ομάδας, η Κόκκινη Ομάδα νομίζω ότι δεν κατέβηκε στο Συμβούλιο. Κατέβηκε μόνο ο Αλέξης Παππάς», είπε αρχικά ο Σταμάτης στο προσωπικό του cue στο Survivor.

«Από την επόμενη φορά εγώ σκέφτομαι να τον φωνάζουμε και να του λέμε: Αλέξη, θα ψηφίσουμε αυτό το άτομο, συμφωνείς ή διαφωνείς; Ό,τι και να κάνουμε ο Αλέξης πάντα θα έχει κάτι να πει, κάτι πάντα θα τον ενοχλεί», συμπλήρωσε με ειρωνικό ύφος.

«Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι ο Ντάνιελ δέχθηκε στην ουσία μία επίθεση από την Κατερίνα και από κάποιους άλλους παίκτες της Κόκκινης Ομάδας, όταν την πρώτη φορά αποφάσισε να βγει μπροστά και να διαλέξει παίκτη και έτσι δεν διάλεξε ο Νίκος… και όταν στη χθεσινή ασυλία δεν κατάφερε να φέρει τον πόντο», σχολίασε αμέσως μετά ο Σταμάτης στο Survivor.

«Εμένα και την ομάδα μου μας έκανε να νιώσουμε ότι τον πετάνε απ’ έξω, ενώ είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Πλέον δεν βγαίνει σχεδόν καθόλου, μένει πίσω και δεν μιλάει. Με το να μη βγεις όμως να πεις ότι σε ενοχλεί αυτό που σου κάνουν, για να μπορέσεις να κρατηθείς σε μία ενδεχόμενη ψηφοφορία και να μην σε ψηφίσουν…

Ξέρεις ότι, αν πας κόντρα στην Κατερίνα, πας κόντρα και στην Ασημίνα και στον Αλέξη, στο «Τρίο Στούτζες» δηλαδή και θα σε πετάξουν απ’ έξω. Αυτό κάνεις, Ντάνιελ, αυτή τη στιγμή», τόνισε ο παίκτης του Survivor.

«Αντί να παραδεχθείς ότι σε ενοχλεί, κάνεις μόκο και περιμένεις τους άλλους να σου κάνουν κουμάντο», σχολίασε ο Σταμάτης για τον συμπαίκτη του στο Survivor.