Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας «τσακίζει» την Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor

"Δύο ψήφοι ήταν αρκετοί για να με βγάλουν υποψήφιο και να με φέρουν αντιμέτωπο με το ψέμα και την υποκρισία, με ό,τι πιο ανήθικο έχω ζήσει δύο χρόνια τώρα στο Survivor".

Μια απίστευτη κόντρα έχει ξεσπάσει στο Survivor ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και στην Ελευθερία Ελευθερίου με αφορμή την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα. Ο ίδιος της επιτέθηκε για ακόμα μία φορά:

«Δύο ψήφοι ήταν αρκετοί για να με βγάλουν υποψήφιο και να με φέρουν αντιμέτωπο με το ψέμα και την υποκρισία, με ό,τι πιο ανήθικο έχω ζήσει δύο χρόνια τώρα στο Survivor. Η Ελευθερία δήλωσε ότι μεγαλοποιούνται τα πράγματα εδώ μέσα και η ομάδα ζει την απόλυτη καταστροφή. Ένας φίλος, ένα φαβορί για το φετινό Survivor, ένας φοβερός άνθρωπος δεν άντεξε στο ψέμα της κι αποχώρησε και γυρνά με θράσος, ειρωνεία και γέλιο να μας ότι τα πράγματα μεγαλοποιούνται.

Αν δεν καθαρίσει σύντομα η ομάδα, εύχομαι να αποχωρήσω εγώ που δεν αντέχω, όπως δεν άντεξε κι ο Στάθης, Ο κόσμος θα κρίνει κι είτε θα με λυτρώσει από αυτήν την ανήθικη, ανθρωποφάγο κι απάνθρωπη στάση ορισμένων ή θα με αφήσει να παλεύω ενάντια αυτών» είπε ο Μαρτίκας στο Survivor.