Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας έστειλε ερωτική αφιέρωση στην Βρισηίδα Ανδριώτου

Survivor

"Είναι η επέτειος της ένωσης με ένωση, ένας χρόνος" αποκάλυψε ο παίκτης του Survivor All Star.

Στην… πίστα του Survivor All Star ανέβηκαν όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης το βράδυ της Κυριακής μιας και έλαβε χώρα το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης για τις δυο ομάδες.

Έτσι, στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, οι μπλε και οι κόκκινοι το έριξαν έξω και έπιασαν το μικρόφωνο. Ανάμεσα σε άλλους και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος επέλεξε να ερμηνεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο την επιτυχία «Μέχρι το τέλος του κόσμου» που όλοι γνωρίσαμε με την φωνή του Αντώνη Ρέμου.

Ο φαρμακοποιός και παίκτης του Survivor All Star θέλησε, φυσικά, να αφιερώσει εξ αποστάσεως αυτή την εκτέλεση του κομματιού στην αγαπημένη του σύντροφο, Βρισηίδα Ανδριώτου για την επέτειο της σχέσης τους. Γι’ αυτό και έστειλε ένα τρυφερό φιλί απευθείας στην κάμερα του ριάλτιι επιβίωσης στο κλείσιμο του τραγουδιού.

«Αφιερωμένο στην επέτειο με την Βρισηίδα. Είναι η επέτειος της ένωσης με ένωση, ένας χρόνος» ομολόγησε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας στον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό για να αναρωτηθεί με χιούμορ «λες να έχουμε ένωση και του χρόνου;».